Betting tips Rotherham vs Scunthorpe

Ryggareken om Rotherham vs Scunthorpe

Play-offs i League One mellan Rotherham och Scunthorpe. Scunthorpe kvitterade sent och fastställde slutresultatet till 2-2. Båda lagen gav sitt allt. Skapade många chanser, och gjorde därpå många mål. Sammanfattningsvis var det ett rätt rättvist resultat. Scunthorpe gjorde 2 viktiga borta-mål och lämnade förmodligen planen aningen nöjdare. Vidare kan man vara nöjda över att ha försvarat väl, trots 2 insläppta mål. Det var tydligt från start att Rotherham besitter kvalitén att åsamka Scunthorpe skada. Rotherham spelade som vanligt offensivt och skapade stora problem i Scunthorpes målområde.

Nu dags för round 2.

Rotherham

Kommer starka till matchen med trogna fans i ryggen, och med ett skadefritt lag. Vi blir inte förvånade om laget roterar tillbaka till ett 4-4-2 system inför matchen. Då förväntar vi oss att se lagets båda inhoppande målskyttar senast; David Ball och Joe Newell, från start. Självklart även Michael Smith som har mäktat med 5 baljor på senaste 9 matcherna. Smith har även hittat nätet i 5 av Rotherhams 7 senaste hemma-matcher, och är en van målgörare framför lagets fans på New York Stadium.

Förväntad XI: Rodak, Mattock, Wood, Ihiekwe, Emmanuel, Newell, Vaulks, Towell, Taylor, Ball, Smith

På hemma-plan är man starka, framförallt mot slutet av säsongen. Bara 1 förlust på senaste 13 matcherna. 9 vinster av dessa. Man har gjort mål i 22 av de 23 senaste matcherna, och med den vassa offensiv man besitter gör man ofta betydligt fler än 1 mål.

Scunthorpe

Har en del kraftfulla spelare såsom Ivan Tony, Duante Holmes och Hakeeb Adelakun som säkerligen kommer att ta för sig i nästa möte.

Målisen Matt Gilks utgick skadad i förra matchen och förväntas ersättas av Rory Watson.

Förmodad XI: Watson, Clarke, McArdle, Wallace, Townsend, Yates, Ojo, Morris, Holmes, Adelakun, Toney

På borta-plan har man bjudit på blandade prestationer. Man har en tendens att kryssa matcher på resande fot. Även om man bara har förlorat 1 av senaste 12 borta-matcherna, så har man kryssat 7 av dessa. Däremot så gör man ofta mål. Man har nätat i 13 borta-vinster på rad. Inte mindre än 22 mål har det blivit på dessa 13 matcher.

H2H

Rotherham har vunnit de senaste 2 matcherna innan det förra mötet. Scunthorpe vann de 2 matcherna innan dess.

REK

Rotherham är värdiga favoriter att vinna matchen på hemma-plan. Man har dessutom ett bättre hemma-facit än Scunthorpe har borta-facit. Att Scunthorpes ordinarie målis utgått skadad får ses som ett rejält avbräck för laget, och Rotherham med sina fina offensiva kvalitéer kommer gå hårt för vinst och mål. Med det sagt så tror vi absolut att Scunthorpe kommer bjuda på motstånd. Men med 2 gjorda mål i ryggen så behöver man inte trycka lika hårt för vinst.

Vi förväntar oss dock en öppen match. Spelbolagen tror på få mål, men givet förra matchen och lagens båda utsikter tror vi snarare på fler mål.

Halvgardering (IX) och båda lagen gör mål spelas hos betway. 4u. Dvs. om matchen slutar med vinst till rotherham eller kryss och båda lagen gör mål, så vinner vi.


För er som vill safa så är Rotherham (0) till runt 1.60 ett bra alternativ.


Obs. Tidig rek. Håll gärna koll på oddsen för att se vilket håll det rör sig åt.

Gilla om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
21 aug
20:45
Swansea vs Leeds
Championship
Bet: Leeds +0 (pengarna tillbaka vid oavgjort)
 
22 aug
20:45
Blackburn vs Reading
Championship
Bet: Blackburn
 
26 aug
15:00
Östersunds FK - GIF Sundsvall
Allsvenskan
Bet: X2
 
26 aug
17:00
Fulham - Burnley
Premier League
Bet: Fulham vinst
 
26 aug
17:30
Djurgårdens IF - IF Elfsborg
Allsvenskan
Bet: Under 2.5 mål
 
27 aug
19:00
Kalmar FF - Örebro SK
Allsvenskan
Bet: Kalmar vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Inför Juventus - Lazio

Serie A 20 augusti 2018

Serie A bjuder verkligen på toppmatcher under lördagen med Juventus - Lazio klockan 18:00 som sedan följs upp utav Napoli - Milan klockan 20:45. I denna artikel ger vi dig allt du ... Läs mer

Veckosummering Bettingstugan

Fotboll 20 augusti 2018

Vi summerar veckan som har gått och lyfter fram de tipsters som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Dessutom utser vi veckans tipster! Läs mer

8 gånger pengarna på Liverpool att vinna över Crystal Palace

Förhöjda odds Premier League 14 augusti 2018 - 21 augusti 2018

Liverpool vann bekvämt över West Ham i första omgången av Premier League med hela 4-0. I den andra matchen möter man Crystal Palace och är stora favoriter att vinna även här ... Läs mer

Förhöjt odds på Chelsea mot Arsenal

Tio gånger pengarna på Chelsea mot Arsenal hos LeoVegas. Skapa konto och gör en insättning på minst 200 kr så boostar spelbolaget ditt spel på Chelsea. Erbjudandet har inget ... Läs mer

15x pengarna på Chelsea mot Arsenal

Skapa konto hos Mr Green och lägg ett spel för 10 kr på Chelsea-vinst så boostas ditt odds till 15.00x pengarna. Vinner Chelsea mot Arsenal får du vinsten, utan omsättningskrav! Läs mer