Speltips: Rukh Brest - Gorodeja 2/5 "Rukh först upp till fem"
Speltips Rukh Brest - Gorodeja

Rukh först upp till fem

Rukh Brest tar emot Gorodeja i den vitryska ligafotbollen. En på förhand målsnål match. Jag ser dock ett värde i hörnmarknaden och klickar Rukh Brest först till 5 hörnor till oddset 1.95 på Bethard.

Både Brest och Gorodeja är lag som väntas husera i botten av Vysshaya Liga. Trots det har båda lagen fått en för deras del klart godkänd inledning. Brest har i mitt tycke varit det aningen bättre laget spelmässigt. Trots att målen uteblivit har man spelat en fin fotboll och har för intention att anfalla. Laget skapar normalt en hel del chanser och på köpet får man hörnor. Att målen uteblivit är en annan femma som jag bara ser som positivt. Så länge de inte gör mål kommer de att anfalla och gå för seger. Jag ser chansen som god till att bortalaget Gorodeja kan parera hemmalaget bra i målprotokollet och kanske till och med gå upp i ledning. Det skulle inte vara tidernas skräll. Det skulle innebära en stark hemmaforcering i jakt på mål. En matchbild som helt klart brukar belönas med hörnor. i Sin senaste match mötte Brest svårspelade Zhodino borta och lyckades vinna hörnorna med klara 9-1 trots att matchen slutade 0-0. Det får bli ett kvitto på att laget försöker gå för tre poäng och kan ta sig upp och skapa oreda.

Gorodeja har efter 6 matcher skrapat ihop tre segrar och lika många förluster. Trots det är jag inte det minst imponerad av laget. Man skapar knappt något alls men lyckas på något sätt vaska fram seger. Med endast 3 gjorda mål och tre vinster innebär det att samtliga lagets vinster slutat med 1-0. Inga stabila segrar får man lov att säga. Man spelar en väldigt tillknäppt fotboll som resulterar i väldigt få chanser och än färre hörnor. I sina fyra senaste matcher har Gorodeja släppt till minst 6 hörnor i samtliga plus att de själva inte kommit upp i mer än 4 stycken i en enskild match. Detta bådar gott för spelet där hemmalaget Brest skall vara först till 5 hörnor.

Avslutningsvis tycker jag även att Bethards odds är felsatt då de flesta bolag har Brest som favorit att vinna hörnorna till ca 1.30 i odds samt att de även erbjuder att Brest ska få 5 st hörnor till ett snittodds på 1.40.

1.95 på att Brest skall vara FÖRST till 5 hörnor känns därför som ett jättevärde och är ett självklart val i denna match. GL!

Gilla rek om du håller med Sanels Hörna

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer