Speltips San Jose Sharks - Florida Panthers

Bild från Bildbyrån

Pantrarna vinner mot Hajarna

Vi vänder oss till NHL och mötet mellan San Jose och Florida. Hemmalaget San Jose har börjat säsongen bedrövligt, och endast samlat ihop 5 poäng på 15 matcher, minst av alla i NHL. Gästande Florida tog sig hela vägen till Stanley Cup final ifjol, och man har börjat även denna säsong på ett bra sätt. Efter 14 matcher ligger man på en 3:e plats i Eastern Conference med 19 inspelade poäng.

San Jose Sharks

San Jose har fått en minst sagt tung start på säsongen. I senaste matchen blev det förlust med 4-1 mot Anaheim och man har endast tagit två segrar på sina 15 inledande matcher. Bland annat har man förlorat med siffror som 10-1 och 10-2. Nu väntar ett av seriens bästa lag och då tror jag det blir förlust för San Jose.

Florida Panthers

Florida gick mycket starkt förra året, men förlorade tillslut finalen mot Vegas. I år är man ute efter revansch och man har ett bra lag. I senaste matchen blev det vinst med 4-3 mot Chicago, och man kommer till denna match med fyra raka segrar. Nu väntar bottenlaget San Jose borta och då tror jag man tar 5:e raka.

Speltips

Florida är ett bättre lag än San Jose. I lagens senast 9 inbördes möten har Florida vunnit samtliga, och man verkar trivas bra mot San Jose. Florida har fin form och San Jose kommer från två förluster. Mitt speltips i matchen blir därför att Florida vinner till oddset 1.74 gånger insatsen.

Lycka till!
/Åkesson