Speltips Searle vs Pietreczko

Bild från Bildbyrån

Tysken får det tufft på bortaplan

Pietreczko Slog igenom denna hösten och vann sin första stora tv sända turnering och tog dartvärlden med storm. ”Picachu” som han kallas gjorde några riktigt bra turneringar hemma i Tyskland men i England är det en annan femma, speciellt mot den så mycket omtyckta Ryan Searle.

SpelTorsten om Searle vs Pietreczko

Ryan Searle har varit en kraft i världsdarten några år och även om han haft några svackor under året så har han stundtals briljerat. Han har gått upp några gram på sina pilar och har kastat in sig med dem nu. Som de flesta som följer dart vet är att han hade tourens tyngsta pilar på över 30gram (de vanliga är runt 23g) men har nu alltså ännu tyngre pilar men verkar inte vara problem för "Heavy Metal" som han kallas. Med sitt långa hår och barska utseende sticker han ut i dartvärlden och nu kastar han hemma i England mot tysken Ricardo Pietreczko.

Ricardo Pietreczko slog som sagt igenom nu i höstas när han gick och vann German Darts Championship som är en dela av Europa Touren. Det blev "Picachu" feber i Tyskland och på vilket sätt han vann. Han kunde inte missa på dubbeln och slog forna världsmästare som Michael van Gerwen och sedan tåvfaldiga världsmästaren Peter Wright i finalen. Efter det gjorde han några bra resultat i Players Championship deltävlingarna men ska nu kasta mot en Engelsman i England.

Under Grand Slam förra veckan åkte han på två förluster i gruppspelet och klarade inte att ta sig vidare och han gjorde sig inte populär mot engelska fansen då han gestikulerade och blev påverkad av dem. Det är livsfarligt i dart och detta glömmer inte Engelsmännen, på dartforum blev han kallad allt möjligt och kan vara en av dartvärldens mest hatade spelare just nu tillsammans med Gerwyn Price.

SPELTIPS

Här tror jag mycket på engelsmannen Ryan Searle som är otroligt lugn och sansad och inte låter publiken komma åt honom. Nu behöver vi inte tänka på det då hela arenan kommer bua, skrika och sjunga om "Picachu".
Den unga tysken har inte rutinen att hantera publiken än och kommer förmodligen få det riktigt tufft mot en stabil Searle.

Med tanke på det korta formatet (först till sex) så går vi inte in med någon större uppgift men tackar på det fina oddset vi får på Searle. De har mött varandra tre gånger och alla tre har Searle vunnit och klarat -1.5 linan (6-2, 6-3, 6-4). När de möttes för fem år sedan var Searle så stor favorit som 1.17 men var då redan en etablerad spelare på touren och "Picachu" helt färsk.

Lägg spelet hos X3000

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 26 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten