Speltips Sevilla - Lens

Bild från Bildbyrån

Det kommer koka på Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán

Sevilla tog sin Champions League plats genom att slå Roma i Europa League finalen på straffar. Nu kommer franska fjolårsraketen Lens på besök och räknar med att stämningen kommer vara på topp. Det är en perfekt första match för Sevilla som dessutom spelade hemma i veckan mot Las Palmas där det blev vinst med 1-0.

SpelTorsten om Sevilla - Lens

Sevilla tog alltså sin första vinst för säsongen hemma i helgen mot Las Palmas, det satt långt inne men spelmässigt var de överlägsna och hade bud på mer. Nu får de en perfekt första match i årets gruppspel i en annars lurig grupp med Arsenal och PSV så här gäller det att inleda med tre poäng. 

Lens var nära att skrälla till ordentligt och ta hem franska ligan förra säsongen men såg sig besegrade av storlaget Paris SG med en poäng. Stark fjolårssäsong men knappast något de tagit med sig till denna. De ligger sist i franska ligan efter att bara tagit ett poäng på fem matcher och läckt som ett såll. Elva insläppta på de fem talar sitt tydliga språk. Det blir en tuff Champions League återkomst för Lens (som senast spelade turneringen 2002/2003). 

SPELTIPS

Det är två lag som kanske inte spelar sin bästa fotboll men baserat på senaste matchen de spelade i helgen och att Lens blev av med sin skyttekung Openda till Leipzig talar det mesta för hemmalaget. Jag håller Sevilla snäppet vassare och speciellt på hemmaplan.

Jag har valt att spela att Sevilla vinner denna matchen till oddset 1.97 och lägger det på Pinnacle

Lägg spelet hos Pinnacle