• Hem
  • JV
  • Shakhtar Donetsk - FC Porto
Speltips Shakhtar Donetsk - FC Porto

Bild från Bildbyrån

Porto gör inte bort sig i Hamburg

Champions League rullar igång under tisdagskvällen och en av matcherna vi har att se fram emot ska spelas på Volksparkstadion i Hamburg. Shakhtar Donetsk står som hemmalag, men detta är alltså en match på neutral plan och min idé är att FC Porto inte gör bort sig i denna premiärmatch!

"Två lag med form, men fördel "bortalaget" på neutral mark!"

Vad som komma skall här är en CL-premiär. Shakhtar Donetsk står som hemmalag, men det vi ska poängtera tidigt här är att matchen spelas på Volksparkstadion i Hamburg under rådande omständigheter i deras hemland Ukraina och ja, då är det i mitt tycke fördel "bortalaget" FC Porto.

Portugiserna håller högre klass på laget och de spelar i en bättre liga där de också gör riktigt bra ifrån sig. Hade matchen spelats på Shakhtars riktiga hemmaplan, ja då hade förutsättningarna varit annorlunda, men nu är det neutral mark och då håller jag absolut Porto som det bättre laget och med det konstaterat är det också befogat att de får bära favoritskapet inför avspark, tycker jag.

Mitt speltips från vad som komma skall i Hamburg i denna Champions League-premiär är ett spelbygge som bygger på att favoriten levererar, men jag använder hängslen och livrem då jag kör dubbelchans ihop med hörnor och att det inte drar iväg till någon större målfest.

Speltips Shakhtar Donetsk - FC Porto

Som sagt, FC Porto bär favoritskapet och jag tycker det är befogat. De håller en hög klass på laget och formen är bra. Nu möter de Shakhtar Donetsk på tysk mark och att portugiserna är starka nog att inleda CL-gruppspelet med poäng är taget.

Lägg därtill att matchen kommer upp i minimum åtta hörnor och under 5,5 mål totalt, ja då får vi ett odds värt att syna, känner jag!

  • Porto eller oavgjort (X2)
  • Över 7,5 hörnor totalt i matchen
  • Under 5,5 mål totalt i matchen

Denna tror jag på, så lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Shakhtar Donetsk - FC Porto