Speltips Sheffield United - Crystal Palace

Bild från Bildbyrån

Kan Crystal Palace hålla i den fina formen?

Crystal Palace har fått nytändning när Roy Hodgson tog över och ställs nu i första matchen mot nykomlingarna Sheffield United. Inte en omöjlig uppgift för Crystal Palace och Coolbet ger oss ett riktigt bra odds på matchen.

SpelTorsten om Sheffield United - Crystal Palace

Sheffield United knep direkt platsen upp till Premier League tillsammans med Burnley när de slutade på en andra plats i ligan elva poäng före Luton. De har tappat sin skyttekung Iliman Ndiaye till Marseille och Sander Berge till Burnley men samtidigt har de förstärkt med Bénie Traoré från Häcken. De kommer få det tufft denna säsongen och de gäller att få en bra start och Crystal Palace är inte det enklaste laget att möta.

Crystal Palace sparkade sin tränare Patrick Viera förra säsongen och tog in gamla räven Roy Hodgson. Det visade sig vara succé och Crystal Palace började vinna och säkrade kontrakt. Deras stora stjärna men som har drabats av en del skador genom karriären Wilfred Zaha har lämnat för Galatasaray. De spelade bra fotboll utan honom där framförallt 
Eberechi Eze
tog ansvar, en spelare som blir intressant att följa denna säsongen.

SPELTIPS

Jag synar direkt Coolbet när de erbjuder oss 1.75 för Crystal Palace vinst med pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Med tanke på form, spelarmaterial och rutin så kan jag inte se hur Roy Hodgson och Crystal Palace går förlorande ur den här matchen. De andra bolagen ligger runt 1.66 och tänker att den kommer gå ner ytterligare.

Jag investerar 6/10U unit till fina oddset 1.75 på Coolbet

Lägg spelet hos Coolbet