Speltips Sheffield United - Luton Town

Bild från Bildbyrån

Botten möte på Boxing Day

Det är viktiga poäng på spel när de två nykomlingarna möts denna tisdag på den så kallade Boxing Day. Det är årets största fotbollsdag i England och jag har plockat ett trevligt speltips från bottenmötet mellan Sheffield United - Luton.

SpelTorsten om van Sheffield United - Luton Town

Sheffield United skrällde till i förra rundan och tog ledningen borta mot Aston Villa och mycket talade för att de skulle resa hem från Birmingham med tre poäng. Zaniolo hade andra planer och kvitterade till 1-1 sju minuter på övertid. Annars har det sett tufft ut för Sheffield Utd som bara skrapat ihop nio poäng och ligger sist i Premier League.

Luton Town ligger även de i botten av Premier League och under nedflyttningsstrecket med sina 12 poäng. I förra rundan stod de för en rejäl skräll hemma på Kenilworth Road när de besegrade Newcastle med 1-0. 

SPELTIPS

Det är alltså tre poäng som skiljer dessa lagen åt och otroligt viktiga poäng på spel i denna ”sexpoängsmatch”.

Hör tror jag på en fysisk match där inget av lagen vill släppa till något i onödan.

Domaren för matchen är en nykomling i sammanhanget, Sam Allison och blir historisk här. Han är den första svarta domaren i PL sen 2008.

Han blev uppkallad att döma Championship inför denna säsongen och får nu chansen i Premier League.

Han delar inte ut speciellt mycket kort men ser ändå ett värde på överspelet i denna matchen då det är viktiga poäng på spel och Sheffield United är det lag i Premier League som tar flest kort och snittar över tre gula/match.

Spelet är alltså att Sam Allison delar ut minst fem kort i matchen (över 4.5) till oddset 1.91 och spelet investeras med 5/10U på Nya Expekt.

Lägg spelet hos Nya Expekt

STRYKTIPSET TISDAG 26 DECEMBER

⭐ 26 MILJONER I JACKPOT ⭐
SpelTorsten

SpelTorsten