Speltips Skytteligavinnare EM 2024

Bild från Bildbyrån

Formstark tysk får tipset!

Hallå i stugan!

Dags för ett långtidsspel från min sida inför stundande fotbolls-EM i Tyskland!

Let´s Go!

Tyskland står som värd för EM 2024 och faktum är att laget har sin stora chans at ta hem hela mästerskapet om ni frågar mig!

EM 2024 är uppdelat i tio olika tyska städer detta år och turneringen pågår mellan den 14 juni och den 14 juli.

Mitt långtidsspel blir ett skytteligaspel och jag har riktat fokuset mot just Tyskarna och framförallt på stjärnforwarden Kai Havertz. Som för övrigt är i sitt livs form för dagen sett till leverans i så väl Arsenal som under landskamperna som spelats hittills.

Tyskland lottades till en på förhand relativt enkel grupp och det är redan i gruppspelet jag förväntar mig goda resultat och en hel del mål från värdnationen.

Ungern, Skottland och Schweiz står som motståndare i grupp A, där Skottland inleds med att mötas 14/6 21:00 på Allianz Arena.

Snacka om högt tryck överfylld arena att vänta och vi lär få se ett heltaggat Tyskland som är ute efter revansch efter förra mästerskapets fiasko.

Kai Havertz har haft en riktig monstersäsong i klubblaget Arsenal denna säsong och ligger tvåa i den interna skytteligan bakom Saka.

Om Tyskland ska ha någon chans att ro hem mästerskapet 2024 så krävs en målskytt och då ligger ödet i Havertz händer!

Stort förtroende från nye förbundskaptenen!

Julian Nagelsmann är ny förbundskapten för det tyska landslaget efter att Joakim Löw rott skutan i 15 år och jag tycker att tysken fått lite effekt ändå. Kraven är dock ställda och sett till förutsättningarna på förhand så tycker jag inte det kan se mycket bättre ut.

Hos Nagelsmann har Havertz fått stort förtroende och han har dessutom gått och blivit en alltmer tydligare anfallare.

Bakom sig på planen finns formstarka spelare som Musiala, Wirtz och Gundogan som kommer leverera passningar likt Ödegaard och Saka i klubblaget Arsenal.

Så länge Gundogan är på planen så är Kai inte straffskytt, men där bakom är han där och nosar tror jag och sett till oddset i skrivande stund tycker jag detta spel är extremt spelvärt.

Tysk fotboll har tagit stora kliv under året och har flertalet formstarka spelare inför mästerskapet, vilket gör att dom seglar upp till favoriter att gå hela vägen i mina ögon.

Tacksam grupp och hemmaplan är förutsättningarna som räcker för mig och vi håller tummarna att det håller hela vägen!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Kai Havertz har varit given i anfallet under nye tränaren Julian Nagelsmann.

⚽ Extremt formstarka spelare i Wirtz, Musiala och Gundogan kommer leverera pasnsingar till Havertz.

⚽ Havertz är i sin livs form för dagen

Spelet

📌 Jag spelar att Kai Havertz vinner skytteligan till 35x insatsen hos Bethard

Stort lycka till!

Följ oss under EM 2024