• Hem
  • Fritz Tippar
  • Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Speltips Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane

Bild från Bildbyrån

Långtidsspel - 17 gånger fläsket på Harry Kane.

Förra säsongen vann Salah assistligan med tretton assist. Säsongen innan var det Kane som vann med fjorton assist.

Harry Kane hade en väldigt stökig inledning på förra säsongen då han var nära att hamna i Manchester City, det blev ingen övergång och Kane hade det väldigt knackigt i början på säsongen. I slutet kom han dock igen och stannade till slut på sjutton mål och nio assist.

Tottenham grejade en fjärde plats förra säsongen och Conte verkar ha fått i ordning på Tottenham som har haft det svårt sedan man tog sig till Champions League-final för några år sedan. Kane har haft en något mer defensiv roll senaste säsongerna och jag tror att det gör att han kan slå mer assist än någonsin denna säsong.

Favoriter till att vinna assistligan denna säsong är Kevin De Bruyne (5 gånger pengarna) och Trent (9 gånger pengarna). Jag tycker mig dock ha hittat ett riktigt fint överodds på att Harry Kane vinner.

Att Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League spelas till sjutton gånger fläsket på Unibet och jag tycker att det är ett så pass högt odds att jag chansar med en hög insats på detta spel. 8/10 units.

Tänk på att detta är ett långtidsspel som avgörs i maj 2023.