Speltips Slovan Bratislava - Struga

Bild från Bildbyrån

Slovakerna för hela slanten!

Dags för kval till Champions League där Slovan Bratislava gästas utav Struga.


SLOVAN BRATISLAVA

Slovan Bratislava vann återigen ligan och det är ingen tvekan om att man är Slovakiens bästa lag då man vunnit den sex säsonger i rad. Hemma på Tehelne Pole i Bratislava är man urstarka och det är sällan man förlorar framför sina fans.

Inför det här så har man hunnit med att spela fyra träningsmatcher där man vann två och förlorade två. Nu möter man Struga och det är viktigt att få med sig ett bra resultat i första mötet inför returen i Makedonien. Att man är det bättre laget tvivlar jag inte på.

STRUGA

Struga tog hem ligan med minsta möjliga marginal mot Shkendija tack vare inbördesmöten då man hade lika många poäng. Så stor bedrift av Struga att man vann ligan. Nu ska man försöka kvala in till Champions League och jag tror inte man räcker till då ligan inte håller någon hög nivå.

Här får man nog försöka hålla ner siffrorna inför returen då man är svårspelade hemma i Makedonien och det är där man kan skaka om Slovan Bratislava. Inför det här så har man också hunnit med fyra träningsmatcher och vunnit tre av dessa. Men motståndet har inte varit av värsta sorten.

ANALYS

Kval till Champions League och här ska Slovan Bratislava vara huvudet högre än Makedonska Struga. Slovakerna har mycket rutin från såna här sammanhang och man ska vara det bättre laget över två möten. Det enda som man inte vet är hur formen är hos värdarna då man endast lirat träningsmatcher hittills. Men det är inte första gången man kvalar och jag tror man lägger in överväxeln från minut ett här och visar var skåpet ska stå. Man har ett bra lag på pappret trots en del tapp av spelare. En fin värvning man har gjort är Robert Mak och han kan bli tungan på vågen här. Så jag tänker testa ett målspel på hemmalaget och det hittar ni nedanför.

SPELTIPS

  • Slovan Bratislava över 1.5 mål i matchen spelas på X3000 till 1.70.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: Slovan Bratislava - Struga