Speltips Slutplacering EM 2024!

Bild från Bildbyrån

Portugal topp 4 bästa i EM 2024

Fotbolls EM börjar närma sig med stormsteg och som man längtar då det är årets höjdpunkt och förväntningarna är höga. 14 juni är datumet man ska hålla rätt på då hemmanationen Tyskland tar sig an Skottland på Allianz Arena.


PORTUGAL

Men nu ska vi lägga fokus på ett långtidsspel som jag tycker är intressant och det är nämligen på Portugal. Man är fjärde rankade på oddset till att vinna EM 2024 bakom England, Frankrike och hemmanationen Tyskland. Senast man vann EM var 2016 och att man ska lyckas med den bedriften igen är inte omöjligt då det kryllar av storstjärnor i det här landslaget.

Cristiano Ronaldo trots sin ålder (39år) levererar fortfarande på hög nivå och är Portugals största stjärna. Blir spännande att se hur mycket speltid han får men jag räknar med en hel del. Även Leao, Fernandes, Silva, Dias och Felix bör nämnas då det är riktigt bra spelare i det här landslaget. Man har hamnat i Grupp F där Tjeckien, Turkiet och Georgien väntar och enligt mitt tycke så borde man vinna gruppen då man är bättre än sina motståndare truppmässigt.

Får man bara igång Bruno Fernandes så att han levererar och lägger fokus på rätt saker så kan detta Portugal gå långt i EM. Potentialen finns där då man har individuellt skickliga spelare på varje position och man ska inte räkna ut dom från segersnacket då all fokus hamnar på England och Frankrike. Därför har jag hittat ett intressant spel på Portugal och det är att man hamnar topp 4 i EM. Det innebär att man måste nå minst semifinal för att spelet ska sitta. Ingen omöjlighet då man har det som krävs. Vi får ett fint odds på det och spelet tas på LeoVegas.

SPELTIPS

  • Portugal slutplacering topp 4 bästa i EM 2024 spelas på LeoVegas till 2.50.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting
Följ oss under EM 2024