Speltips Smith vs Razma

Bild från Bildbyrån

Märkligt odds på regerande världsmästaren

Har hittat ett riktigt trevligt odds på Michael Smith som var i VM-final för två år sedan och vann förra VM. Vet inte om Kambi gjort fel på oddset här men det ska synas.

SpelTorsten om van Sheffield United - Luton Town

Michael Smith har inte haft något vidare år efter att han blev världsmästare och det har inte sett helt bra ut. Han har visserligen en ny sponsor och nya pilar men tror mer det har att göra med utmattningen och kanske saknaden av motiviation. Han har länge varit i världstoppen och nära till stora segrar men det dröjde till förra året innan han vann en efterlängtad major och VM. Kanske luften gick ut eller så kanske det helt enkelt blev för mycket med all publicitet och PR han fått göra efter. Han var nära att åka ut i anda rundan i detta VM mot svenskbekantingen Kevin Doets men lyckades knyta ihop säcken och vann 3-2 i set.

Madars Razma är en av mina absoluta favoriter på touren och har en trålande säsong bakom sig. Han kom in till detta VM som seedad för första gången (med lite tur med spelare som inte kunde försvara sina "poäng" i sista turneringarna). Han tog sig till tredje rundan genom att slå belgaren Mike de Decker ganska så enkelt och visade riktigt bra dart

SPELTIPS

Jag har hittat ett specialspel i denna matchen som är allt för högt för en kastare av Smiths kaliber. Även om han inte är helt i form eller kastar lika många 180s som vi är vana vid så ger han mycket högre odds på detta spel än många andra som är mycket sämre 180 kastare.

Spelet är alltså att han ska kasta minst en 180 i varje set, inget som är givet eller skrivet i sten men ett spel som är mycket troligt till detta oddset.

Michael Smith vs Razma Madars

Lägg spelet hos LeoVegas

STRYKTIPSET TISDAG 26 DECEMBER

⭐ 26 MILJONER I JACKPOT ⭐
SpelTorsten

SpelTorsten