Speltips Sporting - Famalicão

Bild från Bildbyrån

Vi testar ett spelbygge på hemmalaget

Vi fortsätter denna söndagskväll med spel i Portugal och jag har hittat ett intressant spel på hemmalaget Sporting Lissabon. Det blir en liten spelbyggare med tre val till lite lägre insats som jag tycker är spelbar.

SpelTorsten om Sporting - Famalicão

Sporting har öppnat serien med två raka vinster och ligger i toppen av tabellen. Inget förvånande med det och de ska kriga om titeln tillsammans med Benfica och Porto. För att göra en bättre säsong än förra så är det ju dessa matcher de måste vinna och de komfortabelt. Sporting är självklart det bättre laget och är riktigt svårslagna hemma men tror inte det blir någon utklassning. 

Famalicão har även de startat bra och står på fyra poäng efter två matcher, alltså obesegrade. Med lite flyt och om spelet stämmer kan det nog hota Sporting på någon kontring men i det stora hela ska de vara numret för små. De har visserligen bara en förlust senaste sex matcher och kommer till denna med vinster borta mot Braga och Chaves. Kommer nog slåss med Vitoria Guimaraes om Europaplatser och får vara nöjda med ett kryss här.

SPELTIPS

Jag har valt att sätta ihop ett spel på att Sporting vinner men att de gör max tre mål. Tror inte de får det så lätt och Famalicao komma igenom ett annars ganska slarvigt Sporting försvar så långt. Sen har jag lagt till Famalicao över 1.5 hörnor vilket absolut ska sitta även om Sporting kommer dominera matchbilden så kommer Famalicao komma på kontring och kanske måste satsa lite framåt vid underläge.

Spel är alltså att Sporting vinner, Sporting UNDER 3.5 mål och Famalicao över 1.5 hörnor till fina 2.15 på Betsson.

Lägg spelet hos Betsson

  • Spelbyggare: Sporting att vinna, Sporting under 3.5 mål och Famalicão över 1.5 hörnor

    2.15