Speltips Strømsgodset - Lillestrøm

Bild från Bildbyrån

Strømsgodset har större chans än oddset visar

Här tycker jag bolagen övervärderar Lillestrøm och ska knappast vara så stora favoriter. Spelet har inte helt stämt senaste tiden och nu tappade de skyttekungen Adams till Montpellier. Det blir en tung höst för kanariefåglarna och jag väljer att gå emot strömmen här.

SpelTorsten om Strømsgodset - Lillestrøm

Strømsgodset är som en Jojo, går perioder de vinner flera matcher på rad för att helt plötsligt förlora ett gäng. Mästarna från 2013 har en bit kvar att bygga på om de ska bli kontinuerliga och vara i toppen. Hemma i Drammen brukar de vara stabila och ska utan tvekan kunna stå upp mot ett Lillestrøm i formsvacka.

Lillestrøm har tagit Eliteserien med storm sedan de tog ett sabbatsår i första divisionen, de åkte ur Eliteserien men kom tillbaka lika snabbt och gjorde det riktigt bra. Lene Ohlsen var skyttekung och livet lekte i den lilla staden utanför Oslo. I år har det varit skakigt även om de vunnit matcher men var mycket på grund av deras skyttekung Akor Adams som nyligen blev såld, ett stort avbräck för "kanariefåglarna". De blev utklassade i förra matchen mot Viking på hemmaplan och kommer få det riktigt tufft i Drammen denna söndag.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Jag går emot favoritskapet här och spelar Strømsgodset att vinna med pengarna tillbaka vid oavgjort (DNB eller Asian 0). När vi får så bra odds som 2.44 på "Godset" slår vi till. De har bara förlorat en match av de 14 senaste hemma mot Lillestrøm och ska inte stå så högt som de gör. Ett alternativ är att spela dubbelchans 1X men tyckte 1.75 var i lägsta laget så vi slår till med detta pangodds.

Insatsen blir medel, 5/10U och jag lägger spelet på LeoVegas

Lägg spelet hos LeoVegas