Stryktipset 11/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 11 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 15 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Chelsea

💥 Kupongens skräll

 • Barnsley

1. Leicester - Manchester C 2

Två lag som står på sex poäng efter tre omgångar och där Man City är ute efter revansch efter förlusten mot Leicester i Community Shield för en månad sedan. Jag tycker inte Leicester imponerat inledningsvis även om laget står på sex poäng och trots sin hemmafördel tror jag det blir en väldigt jobbig uppgift mot seriens bästa lag Man City. Gästerna kommer från två 5-0 vinster i ryggen och även om jag inte tror på en till 5-0 seger så tror jag starkt på gästerna. Tvåan spikas.

2. Arsenal-Norwich 1X

Arsenal har inlett säsongen bedrövligt med 0-0-3 på resultatraden och en målskillnad på 0-9. Hur dåliga Arsenal må vara så ska de ändå gå in som klara favoriter mot ett väldigt svagt Norwich som också inlett med tre förluster och en målskillnad på -9. Favoritskapet är dock pressat på ettan och jag litar verkligen inte på detta Arsenal och med tanke på att det är 15 miljoner i jackpot vill jag iallafall få med krysset här. 1X spelas och det borde räcka, kan man tycka.

3. Chelsea - Aston Villa 1

Chelsea har inlett säsongen starkt med två vinster och senast ett kryss borta mot Liverpool där laget fick klara sig på tio man en längre del av matchen. Här ska laget gå in som stora favoriter på hemmaplan mot ett Aston Villa som blandat och gett inledningsvis. Även om favoritskapet är rejält pressat så tror jag det smartaste är att spara sina tecken och kliva på den raka ettan vilket jag gör. Det finns andra favoriter att fälla.

4. Manchester U - Newcastle 1X

Man Utd med Ronaldo i truppen går in som kupongens största favorit när de tar emot ett svagt Newcastle på hemmaplan. Visst talar nästan allt för en hemmaseger här och det är nog dumt att chansa bort sig för mycket här. Men vi kan inte spika både Chelsea och Man Utd och samtidigt hoppas på en fin utdelning. Den riktigt fräcka kan helgardera här men jag nöjer mig med 1X där vi jobbar krysset som skulle kunna rensa bort de flesta system denna lördag.

5. Southampton - West Ham X2

Southampton står fortfarande utan seger efter tre omgångar och jag tror inte den sviten vänder här när de tar emot ett West Ham som inlett starkt även om det endast blev ett kryss hemma mot Palace senast. West Ham har haft lätt för Southampton de senaste åren med fyra vinster på de fem senaste matcher och även om jag inte väger den faktorn alltför tungt så tror jag det här blir en match West Ham styr och de ska ha goda chanser att få med sig minst en poäng. X2 spelas och det bör räcka långt.

6. Brentford-Brighton 2

Moneyball-derby mellan två klubbar vars båda ägare är tidigare gamblers och två klubbar som jobbar väldigt mycket datadrivet. Nykomlingarna Brentford har inlett starkt och jag tror inte de kommer blir inblandade i bottenstriden denna säsong. Men gästerna Brighton ska fortfarande värderas som det bättre laget och trots bortaplan ska Brighton gå in som knappa favoriter här enligt mig. Nu är Brighton streckade till underdogs och då utgår jag från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

7. Watford-Wolverhampton 2

Tre omgångar säger inte särskilt mycket och här tror jag många stirrar för mycket på tabellen där gästerna Wolves står på noll poäng eftre tre omgångar. Wolves har dock mött tufft motstånd och gjort stabila insatser som dock ändå resulterat i tre uddamålsförluster. Viktiga Jimenez ryktades var out men ska nu vara tillgänglig vilket betyder enormt mycket för Wolves. På en kupong med få spelvärda favoriter gillar jag tvåan här till runt 40%. Utgår från tvåan men tar ändå med krysset på mitt större system.

8. Blackburn-Luton X2

Vi tar oss ner i Championship där ett skadedrabbat Blackburn tar emot Luton och det skiljer endast en poäng mellan lagen efter fem omgångar. Blackburn ska vara favoriter med sin hemmafördel men det skiljer inte så mycket mellan lagen och med Blackburns stora skadebekymmer ska de inte ha över 50% chans till seger som de nu är streckade till. Spelvärdet ligger på gästerna och X2 spelas.

9. Bournemouth-Barnsley X2

Återigen en överstreckad hemmafavorit när Bournemouth tar emot Barnsley. Bournemouth är det bättre laget här och på hemmaplan ska de gå in som favoriter. Men hemmalaget har inte övertygat de senaste veckorna och att de ska ha över 65% chans till seger i denna match tycker jag är en rejäl överdrift. Jag tror på en jämn match där Barnsley ska ha över 40% chans till poäng och X2 blir återigen mitt val.

10. Bristol C - Preston 1X2

Lurigt mittenmöte mellan två lag som ska värderas som relativt jämna där Bristol City ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Tre av de fem senaste matcherna mellan lagen har slutat oavgjort och ett kryss ligger nog ganska nära till hands även här. Hur som helst tycker jag både odds och streck sitter ungefär som de ska och jag ser inget större spelvärde i denna match. Helgardering.

11. Coventry-Middlesbrough 1

Coventry förlorade förvisso senast borta mot QPR men innan den matchen hade laget visat upp fin form med fina insatser och jag tror laget har en fin säsong framför sig. Här på hemmaplan ska de gå in som favoriter mot ett Middlesbrough som endast har en seger efter fem omgångar och på en kupong med få spelvärda favoriter gillar jag ettan här. Men vi kan nog förvänta oss en målsnål match vilket ökar chanserna för krysset. Jag utgår dock från ettan men tar med krysset på mitt större system.

12. Reading - Queens PR 1X

Reading kommer med en svag form med tre raka förluster i ryggen och här väntar en tuff match mot ett QPR som är obesegrade efter fem omgångar. QPR ska också gå in som favoriter här trots bortaplan men att de ska ha 50% chans till seger som de nu är streckade till tycker jag är en överdrift. Spelbolagen ger gästerna runt 40% chans till seger vilket är mer rimligt. Spelvärdet ligger därmed på hemmalaget och 1X spelas.

13. Stoke-Huddersfield 1

Två lag som båda står på tio poäng efter fem omgångar men det är inget snack om att Stoke ska värderas som det bättre laget denna säsong och på hemmaplan ska de gå in som tydliga favoriter i denna match. Jag förväntar mig en matchbild som Stoke styr och även om favoritskapet är ganska pressat så tror jag ettan är en trolig spik som ändå inte är alltför överstreckad. Jag kliver på den raka ettan med bra vinstchans.

Stora raden - 2304kr

 1. Leicester - Manchester C 2
 2. Arsenal-Norwich 1X
 3. Chelsea - Aston Villa 1
 4. Manchester U - Newcastle 1X
 5. Southampton - West Ham 1X2
 6. Brentford-Brighton X2
 7. Watford-Wolverhampton X2
 8. Blackburn-Luton X2
 9. Bournemouth-Barnsley X2
 10. Bristol C - Preston 1X2
 11. Coventry-Middlesbrough 1X
 12. Reading - Queens PR 1X
 13. Stoke-Huddersfield 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se