Stryktipset idag 13/8 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 6 augusti hos Svenska Spel

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Preston

1. Brentford - Man Utd 2

Brentford inledde med en pinne mot Leicester samtidigt som Man Utd fick en rejäl käftsmäll i premiären när de förlorade hemma mot Brighton. Nu är United rejält pressade och även om jag verkligen inte tror på detta United denna säsong så ska de ha goda chanser till seger här. Ska ändå vara en rejäl klasskillnad mellan dessa lag och även om Man Utd sällan visar det på plan så tycker jag tvåan här är en okej spik att utgå från. Tar dock med krysset på mitt större system.

2. Arsenal - Leicester 1X

Det uppsnackade Arsenal vann sin premiär med 2-0 i Londonderbyt mot Crystal Palace. Tycker fortfarande Arteta har mycket att bevisa innan jag verkligen tror på detta Arsenal som dock ska vara tydliga favoriter här på hemmaplan mot ett Leicester som känns ganska svaga inför denna säsong. Men favoritskapet har blivit rejält pressat och även om jag tror på Arsenal vill jag iallafall få med krysset här. 1X ska räcka.

3. Man City - Bournemouth 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när seriens bästa lag Man City får besök av nykomlingarna och ett av seriens sämsta lag i form av Bournemouth. Behöver knappast motivera det stora favoritskapet här men det jag kan säga är att jag inte tycker det är värt att ta med X2 här även om de låga procenten kan locka. Jag tror det smartaste är att spara sina tecken här och bara spika ettan rakt av här.

4. Brighton - Newcastle 1

Brighton tog en riktigt skvalp i premiären när de slog Man Utd på bortaplan och jag tror att Brighton blir att räkna med denna säsong. Även gästerna Newcastle lär bli att räkna med med alla dessa nya pengar och laget inledde säsongen med en stabil 2-0 seger hemma mot Nottingham. Jag tycker det här är två lag som ska värderas som relativt jämna och här på hemmaplan ska Brighton vara favoriter. Jag utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

5. Southampton - Leeds 1

Southampton stod för en svag insats i premiären när de förlorade med 4-1 mot Spurs men här tycker jag ändå laget ska ha goda chanser att studsa tillbaka hemma mot Leeds. Gästerna vann sin premiär mot ett i mitt tycke svagt Wolves men jag har ingen större tro på detta Leeds. Tycker dessa två lag ska ses som ganska jämna och med sin hemmafördel ska Southampton vara favoriter. Utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

6. Wolves - Fulham X2

Jag tror inte på detta Wolves denna säsong som jag tycker överpresterade rejält förra säsongen. Nu inledde laget med en förlust mot Leeds och jag tror de får det tufft även här mot nykomlingarna Fulham som tog en tung poäng i premiären mot Liverpool. Wolves ska vara favoriter här med sin hemmafördel men jag tycker Wolves blivit lite väl stora favoriter och jag ser värde i X2 som blir mitt val.

7. Sunderland - QPR X2

Vi tar oss ner i Championship där två omgångar har spelats och där Sunderland står på fyra poäng och QPR på tre poäng. Tycker dessa två lag ska värderas som relativt jämna och Sunderland ska då gå in som favoriter här med sin hemmafördel. Men vet inte riktigt om jag håller med om att Sunderland ska ha över 50% chans till seger som de nu är streckade till. Ser inget större spelvärde i att betala för ettan här och kliver istället på X2 här.

8. Blackpool - Swansea X2

Även här tycker jag svenska folket övervärderar hemmafördelen något när Blackpool blivit streckade till 50% hemma mot Swansea vilket jag tycker är lite högt. Tycker Swansea ska ses som det bättre laget här och även om Blackpool ändå ska vara knappa favoriter med sin hemmafördel så tycker jag spelvärdet ligger på Swansea. X2 blir valet även här.

9. Huddersfield - Stoke 1X2

Huddersfield har startat säsongen svagt med två raka förluster och jag tror laget står inför en tuff säsong. Nu får de besök av ett Stoke som inlett med en seger och en förlust och ett Stoke som ska värderas som det bättre laget här. Huddersfields hemmafördel ska dock jämna ut oddsen och jag tycker denna match känns helt öppen på förhand. Ser inget större spelvärde och vill därför måla på med alla tecken. Helgardering.

10. Hull - Norwich 2

Hull har inlett säsongen bättre här men efter två omgångar säger tabellen absolut ingenting och det är inget snack om att Norwich fortfarande ska värderas som det klart bättre laget. Trots bortaplan ska Norwich gå in som ganska tydliga favoriter och på en kupong med många överstreckade favoriter gillar jag tvåan här om Norwich kan hålla sig under 50%. Jag kliver på den raka bortasegern.

11. Millwall - Coventry X2

Två lag som jag tycker ska värderas som relativt jämna inför denna säsong och efter två omgångar är det inget som fått mig att ändra på den värderingen. Tycker även här att svenska folket övervärderar hemmafördelen då Millwall blivit streckade till över 50% samtidigt som spelbolagen endast ger Millwall runt 40% chans till seger. Tycker därmed att spelvärdet ligger på Coventry och X2 blir mitt val.

12. Luton - Preston X2

Två lag som båda inlett med två kryss och ett oavgjort resultat vore inte orimligt även här då jag tycker det är två lag som ska ses som jämna. Återigen värderar svenska folket hemmafördelen alldeles för högt då Luton blivit streckade till över 55% samtidigt som spelbolagen ger hemmalaget runt 40% chans till seger. Fint spelvärde på Preston med andra ord och X2 blir återigen mitt val.

13. Rotherham - Reading 1

Rotherham har endast spelat en match då lagets match förra omgången blev inställd. Laget inledde med ett kryss och går här in som favoriter mot ett Reading som inlett ligan med en seger och en förlust. Två lag som bör bli bottenlag denna säsong men jag tycker Rotherham ska värderas som snäppet vassare och här på hemmaplan ska de definitivt vara favoriter. På en kupong där de flesta favoriter är rejält överstreckade tycker jag ettan här till runt 45% är en okej spik som jag kliver på. Utgår från hemmasegern men tar även med krysset på mitt större system. 

Stora raden - 2304kr

 1. Brentford - Man Utd 2
 2. Arsenal - Leicester 1X
 3. Man City - Bournemouth 1
 4. Brighton - Newcastle 1X
 5. Southampton - Leeds 1X
 6. Wolves - Fulham X2
 7. Sunderland - QPR X2
 8. Blackpool - Swansea X2
 9. Huddersfield - Stoke 1X2
 10. Hull - Norwich 2 
 11. Millwall - Coventry X2
 12. Luton - Preston 1X2 
 13. Rotherham - Reading 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se