Stryktipset Tips Lördag 14 augusti » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Stryktipset » Lördag 14/8

Stryktipset 14/8 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 14 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Liverpool

💥 Kupongens skräll

 • Wolves

1. Chelsea - Crystal Palace  1

Chelsea har redan inlett tävlingssäsongen då laget vann Supercupen i veckan mot Villarreal. De regerande CL-mästarna Chelsea har stora förväntningar på sig denna säsong då laget ska vara med och utmana City om titeln vilket jag dock blir tufft. Hur som helst får laget en bekväm premiärmatch hemma mot bottentippade Crystal Palace  och favoritskapet på hemmalaget ska vara enormt här. Även om de låga procenten på X2 kan locka så tror jag det smartaste är att spara sina tecken och spika ettan vilket jag gör.

2. Norwich-Liverpool 2

Nykomlingarna Norwich inleder med en minst sagt tuff match hemma mot ett Liverpool som nog är revanschsugna efter besvikelsen förra säsongen. Norwich dras med stora skadebekymmer och även om publiken är tillbaka vilket innebär större hemmafördel så är det gästerna Liverpool som ska gå in som stora favoriter här. Jag tror på full dominans från gästerna och kan tvåan hålla sig kring 70% är det en stabil spik som jag kliver på.

3. Everton-Southampton 1X2

Lurig match mellan två lag som jag inte riktigt vet var jag har inför säsongen men där ändå Everton måste värderas som det bättre laget och på hemmaplan är det inget snack om att de ska gå in som favoriter mot ett Saints som haft ett jobbigt transferfönster. Men jag tycker både odds och streck sitter som de ska här och jag ser inget större spelvärde. Utan spelvärde är helgardering det bästa valet och det blir vad jag spelar här.

4.Leicester-Wolves X2

Leicester har redan hunnit vinna en titel denna säsong när de slog ett reservbetonat Man City i Community Shield. I ligapremiären hemma mot Wolves ska de gå in som klara favoriter men jag tycker ändå favoritskapet blivit för stort där ettan streckats upp mot 70%. Spelbolagen ger inte ens hemmalaget 60% chans till seger och då känns det iskallt att betala för ettan här. Spelvärdet ligger på gästerna och X2 spelas.

5. Burnley-Brighton X2

Även om det endast skiljde två poäng mellan dessa lag förra säsongen tycker jag Brighton gjorde en klart bättre säsong och spelmässigt är det två skilda världar mellan dessa lag. Brighton rankas klart högre inför denna säsong vilket jag tycker är helt korrekt och trots bortaplan är det Brighton som ska vara favoriter inför denna match. Nu är matchen streckad helt jämn och då tycker jag värdet ligger på gästerna. X2 spelas.

6. Watford - Aston Villa X2

Jag har inga större förväntningar på nykomlingarna Watford som jag tror kommer åka ur denna säsong. Laget har inte förstärkt tillräckligt mycket för vad som krävs på denna nivå vilket kommer visa sig tidigt. Nu inleder de hemma mot ett Aston Villa som förvisso tappat sin stora stjärna Grealish men som ändå ska gå in som favoriter här. Jag tycker dock värderingarna sitter ganska bra och jag tror vi kommer långt på X2 som jag utgår från, men jag helgarderar ändå på mitt större system.

7. Birmingham-Stoke 2

Vi tar oss ner i Championship som redan hunnit spela en omgång där både Birmingham och Stoke vann sina premiärmatcher. Stoke värderas som det bättre laget inför denna säsong men med Birminghams hemmafördel här ska det vara jämna odds. Svenska folket har dock kommit helt snett på det när ettan står över 45% mot tvåan på 25% trots att det ska vara jämna vinstchanser. Med det sagt ligger värdet på tvåan som jag utgår från, tar dock med krysset på mitt större system.

8. Blackpool-Cardiff 2 

Båda lagen inledde med ett 1-1 resultat i sina premiärmatcher och båda lagen vann bekvämt i veckans ligacupmatcher. Cardiff ska dock ses som det bättre laget här vilket oddsen tydligt visar där Cardiff står som favoriter trots bortaplan. Svenska folket har dock streckat matchen helt jämn vilket jag inte håller med om och jag ser värde i den raka tvåan om den kan hålla sig under 40%. Utgår från tvåan men tar med krysset på det stora systemet.

9. Hull - Queens PR 2

Hull stod förvisso för en stark insats i premiären när de slog Preston borta med 4-1. Men vi ska inte dra alltför stora slutsatser av en omgång vilket jag märker att svenska folket gör som har streckat Hull till nästan 50% trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Men det är bara att tacka och ta emot när vi bjuds på ett väldigt fint värde i den raka tvåan till under 30% då QPR ska vara det troligaste utfallet i denna match. 

10. Huddersfield-Fulham 2

Två lag som inledde med ett 1-1 resultat i sina premiärer och här är det Fulham som ska gå in som stora favoriter. Fulham har fått behålla stora delar av sin Premier League trupp och är med det sagt också topptippade inför denna säsong. Huddersfield väntas få en tuff säsong och har dessutom dragits med corona i truppen inför säsongen och ska inte ha mycket att säga till om i denna match trots sin hemmafördel. På en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag tvåan här till runt 50% är en fin spik som jag kliver på.

11. Millwall-Blackburn X2

Millwall spelade 1-1 i sin premiär borta mot QPR samtidigt som Blackburn tog en fin seger hemma mot Swansea. Jag tycker det här är två relativt jämna lag och Millwall ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Jag håller dock inte med svenska folket om att Millwall ska ha runt 50% chans till seger. Marknaden ger gästerna runt 60% chans till poäng här och X2 till nuvarande 50% är ett bra val som jag spelar.

12. Nottingham-Bournemouth X2

Nottingham stod för en blek insats i premiären när de förlorade med 2-1 borta mot nykomlingarna Coventry. Nu väntar en tuffare match mot ett Bournemouth som inledde med ett kryss i sin premiär hemma mot West Brom och det är gästerna som ska vara favoriter inför denna match. Jag tycker Nottingham är lite för hårt streckade här till över 30% då jag ger laget under 30% chans till seger. Med det sagt gillar jag också X2 som spelas.

13. Kalmar FF - Halmstad X2 

Vi avslutar med ett mittenmöte från Allsvenskan mellan två lag som det skiljer fyra poäng mellan efter 14 omgångar. Kalmar ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men Halmstad är oerhört svårslagna och jag tror vi får se en väldigt jämn och målsnål match. Jag håller inte med svenska folket om att Kalmar ska ha 55% chans till seger och då jag inte ens ger Kalmar 50% chans till seger här tycker jag spelvärdet ligger på gästerna och X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Chelsea - Crystal Palace 1
 2. Norwich-Liverpool 2
 3. Everton-Southampton 1X2
 4. Leicester-Wolves X2
 5. Burnley-Brighton X2
 6. Watford - Aston Villa 1X2
 7. Birmingham-Stoke X2
 8. Blackpool-Cardiff X2
 9. Hull - Queens PR X2
 10. Huddersfield-Fulham 2 
 11. Millwall-Blackburn X2
 12. Nottingham-Bournemouth X2
 13. Kalmar FF - Halmstad X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
19 maj
03:30
Calgary Flames - Edmonton Oilers
NHL
Spel: Över 5,5 mål
 
19 maj
15:20
Tyskland - Danmark
Hockey-VM
Spel: Tyskland vinner
 
19 maj
20:44
Dagens Trippel 19/5
Fotboll
Spel: Trippel
 
19 maj
20:45
Everton - Crystal Palace
Premier League
Spel: Everton vinner
 
19 maj
21:00
Aston Villa - Burnley
Premier League
Spel: Burnley vinner
 
19 maj
21:00
Chelsea - Leicester
Premier League
Spel: Chelsea över 1,5 mål & under 4,5 kort i matchen
 
20 maj
15:20
Tyskland - Italien
Hockey-VM
Spel: Italien +3.5
 
21 maj
04:30
Calgary Flames - Edmonton Oilers
NHL
Spel: Edmonton över 2,5 mål
 
21 maj
17:30
Helsingborg - Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo 0 Asian handicap
 
21 maj
20:45
Lazio - Verona
Serie A
Spel: Lazio -1 Asian handicap
 
22 maj
20:00
Osasuna - Mallorca
La Liga
Spel: Osasuna vinner
 
25 maj
01:00
Carolina Hurricanes - New York Rangers
NHL
Spel: Hurricanes matchserie -1,5
 
29 maj
13:30
Nottingham flyttas upp
Championship
Spel: Lag flyttas upp - Nottingham
 
29 maj
15:00
Elitloppet 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet vinner
 
13 juni
00:00
Vinnare NHL
NHL
Spel: Edmonton vinner
 
15 juni
05:45
Vinnare Eastern Conference
NHL
Spel: Florida Panthers
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
1 juli
00:00
Tampa Bay
NHL
Spel: Tampa Bay vinna östra konferensen
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer