Stryktipset Tips Lördag 7 augusti » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Stryktipset » Lördag 7/8

Stryktipset 7/8 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 7 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Malmö

💥 Kupongens skräll

 • Millwall

1. Leicester - Manchester City 2

Säsongens första tävlingsmatch för dessa två lag när Community Shield ska spelas på Wembley vilket innebär att det är neutral mark. Även om Leicester ska kunna vara med i toppen denna säsong så har de en lång bit kvar till att hålla samma nivå som Man City. Gästerna har förstärkt med Jack Graelish som är redo inför denna match och Man City ska gå in som klara favoriter här. Jag tycker tvåan är en stabil spik att inleda kupongen med vilket jag gör.

2. Blackburn-Swansea 1

Ligapremiär i Championship där Blackburn inleder hemma mot Swansea och det är två lag som förväntas bli mittenlag denna säsong. Jag tycker inte man ska dra för stora slutsatser av resultaten under försäsongen utan jag tittar hellre på lagens trupper och värderar lagen därifrån. Jag tycker Blackburn har en lite vassare trupp och på hemmaplan ska de vara favoriter här. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

3. Bristol C - Blackpool 1X

Två lag som med största sannolikhet kommer befinna sig på den undre halvan av tabellen denna säsong och det är två lag som jag tycker ska värderas som relativt jämna. Bristol City ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel och jag tror de löser minst en poäng här. Men jag tycker samtidigt värderingarna sitter som de ska och jag kommer utgå från 1X men helgarderar på mitt större system.

4. Cardiff-Barnsley X2

Vi tar oss till Wales där Cardiff inleder hemma mot Barnsley och här tycker jag vi har ett av kupongens bästa skrälldrag då jag tycker Cardiff blivit alldeles för stora favoriter. Det här är två lag som ska värderas som jämna och Cardiff saknar dessutom ett par viktiga pjäser inför denna match. Spelbolagen ger inte ens Cardiff 40% chans till seger här och nu när ettan är streckad till över 55% finns det inget värde att hämta där. Värdet ligger på X2 som spelas.

5. Derby-Huddersfield 1

En väldigt lurig match där oddsen har svängt om flera gånger. Derby går mot en jobbig säsong då hemmalaget haft en kaosartad sommar med ett transferförbud samt väldigt få spelare tillgängliga i truppen. Nu möter de dock ett Huddersfield som drabbats av ett coronautbrott och verkar sakna flera spelare inför denna match. Just nu är Derby streckade som underdogs trots att de står som favoriter hos spelbolagen och med det sagt finner jag värde på ettan som spelas. Men håll koll på nyheter och oddsrörelser under dagen.

6. Luton-Peterborough X2

Luton gjorde en fin fjolårssäsong som nykomlingar och nu väntar den så kallade tuffa andra säsongen där de inleder hemma mot nykomlingarna Peterborough. Luton har en vassare trupp och ska gå in som favoriter på hemmaplan här. Men Luton har blivit rejält överstreckade på kupongen där ettan nosar på 60% samtidigt som marknaden inte ens ger hemmalaget 50% chans till seger. Värdet ligger på gästerna och X2 spelas.

7. Preston-Hull 1X2

Väldigt lurig match när Preston inleder hemma mot nykomlingarna Hull och det är två lag som pappret har ganska jämna lag. Preston ska dock gå in som favoriter här med sin hemmafördel men jag tycker både odds och streck sitter som de ska. Jag finner inget större spelvärde i denna match och då känner jag mig tryggast i en helgardering som spelas.

8. Queens PR - Millwall X2

Förra säsongen skiljde det endast två placeringar och sex poäng mellan dessa lag och jag tror att lagen kommer stå sig jämna även denna säsong. QPR ska dock gå in som favoriter här med sin hemmafördel men att de ska ha över 60% chans till seger som de nu är streckade till är helt fel. Spelbolagen ger inte ens QPR 50% chans till seger här och det finns inget spelvärde att ta med ettan här. X2 spelas.

9. Stoke-Reading X2

Återigen har vi en hemmafavorit som är rejält överstreckad när Stoke tar emot Reading. Två lag som förväntas göra en liknande säsong och även om Stoke ska vara favoriter med sin hemmafördel ska de inte ha runt 60% chans till seger. Jag tror Reading ska ha goda chanser att störa och få med sig minst en poäng här och X2 till runt 40% är riktigt bra och det blir mitt val.

10. Halmstad - Malmö FF 2

Vi tar oss till Allsvenskan där ligatian Halmstad tar emot ligatvåan Malmö och gästerna ska såklart gå in som klara favoriter här. Förvisso spelade Malmö en tuff match i veckan mot Rangers där MFF tog en tung seger och det finns såklart en risk för rotation hos gästerna här. Men Malmö har samtidigt en väldigt bred trupp och jag tror de gör jobbet här och tar tre poäng. Även om tvåan är hårt streckad så tror jag det är en bra spik som jag kliver på.

11. Örebro SK - Mjällby AIF 2

Här tycker jag svenska folket kommit helt snett på det när Örebro blivit streckade till över 55% trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Mjällby är det bättre laget här och trots bortaplan ska de ha goda chanser här. Mjällby står i skrivande stund i 20% vilket är otroligt bra och det blir därifrån jag utgår från. Jag tar dock med krysset på mitt större system men håll er borta från ettan.

12. Falkenbergs FF - GIF Sundsvall 1

Ligajumbon Falkenberg är utan tvekan bättre än sin tabellposition och jag tycker laget haft rejält med oflyt de senaste veckorna. Det börjar bli dags för utdelning och jag tror de ska ha goda chanser att kunna få med sig en seger mot ett Sundsvall som går tungt. En lång resa väntar Sundsvall som dessutom inte är jättevassa på gräs. Nu är matchen streckad helt jämn och då ser jag värde i ettan. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

13. IFK Värnamo - AFC Eskilstuna X2

Nykomlingarna och serieledarna Värnamo fortsätter att övertyga och kommer nu med fyra raka vinster i ryggen inför denna hemmamatch mot AFC. Gästerna inledde höstsäsongen fint med två övertygande vinster mot Sundsvall och Örgryte men åkte på en förlust senast borta mot Vasalund där ett rött kort ställde till det. Värnamo ska vara favoriter här men att de ska ha runt 70% chans till seger tycker jag är en rejäl överdrift. Jag tycker spelvärdet ligger på gästerna och X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Leicester - Manchester City 2
 2. Blackburn-Swansea 1X
 3. Bristol C - Blackpool 1X2
 4. Cardiff-Barnsley X2
 5. Derby-Huddersfield 1
 6. Luton-Peterborough X2
 7. Preston-Hull 1X2
 8. Queens PR - Millwall X2
 9. Stoke-Reading X2
 10. Halmstad - Malmö FF 2
 11. Örebro SK - Mjällby AIF X2
 12. Falkenbergs FF - GIF Sundsvall 1X
 13. IFK Värnamo - AFC Eskilstuna X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
19 maj
03:30
Calgary Flames - Edmonton Oilers
NHL
Spel: Över 5,5 mål
 
19 maj
15:20
Tyskland - Danmark
Hockey-VM
Spel: Tyskland vinner
 
19 maj
20:44
Dagens Trippel 19/5
Fotboll
Spel: Trippel
 
19 maj
20:45
Everton - Crystal Palace
Premier League
Spel: Everton vinner
 
19 maj
21:00
Aston Villa - Burnley
Premier League
Spel: Burnley vinner
 
19 maj
21:00
Chelsea - Leicester
Premier League
Spel: Chelsea över 1,5 mål & under 4,5 kort i matchen
 
20 maj
15:20
Tyskland - Italien
Hockey-VM
Spel: Italien +3.5
 
21 maj
04:30
Calgary Flames - Edmonton Oilers
NHL
Spel: Edmonton över 2,5 mål
 
21 maj
17:30
Helsingborg - Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo 0 Asian handicap
 
21 maj
20:45
Lazio - Verona
Serie A
Spel: Lazio -1 Asian handicap
 
22 maj
20:00
Osasuna - Mallorca
La Liga
Spel: Osasuna vinner
 
25 maj
01:00
Carolina Hurricanes - New York Rangers
NHL
Spel: Hurricanes matchserie -1,5
 
29 maj
13:30
Nottingham flyttas upp
Championship
Spel: Lag flyttas upp - Nottingham
 
29 maj
15:00
Elitloppet 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet vinner
 
13 juni
00:00
Vinnare NHL
NHL
Spel: Edmonton vinner
 
15 juni
05:45
Vinnare Eastern Conference
NHL
Spel: Florida Panthers
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
1 juli
00:00
Tampa Bay
NHL
Spel: Tampa Bay vinna östra konferensen
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 12 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 är snart här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom ... Läs mer