Stryktipset idag » Söndag 26 juni » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Söndag 26/6

Stryktipset idag 26/6 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag söndag den 26 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Molde

💥 Kupongens skräll

 • Ålesund

1. Hammarby - Häcken 1 2

Vi inleder med en toppmatch från Allsvenskan när ligatrean Hammarby tar emot serieledarna Häcken där endast tre poäng skiljer lagen åt. Det går inte att blunda för Häckens vårsäsong men Bajen är fortfarande det bättre laget och när lagen möttes i svenska cupen i våras vann Bajen med 4-0 mot Häcken. Jag tror på en underhållande historia här och då ettan lär bli något överstreckad vill jag även få med tvåan. Tror inte på ett kryss och 1 2 blir valet.

2. Degerfors - AIK X2

Degerfors hade en bedrövlig vårsäsong och har nog troligtvis gnuggat en del försvarsspel under uppehållet. Nu får nästjumbon besök av ligatvåan AIK och det är såklart inget snack om att AIK ska vara klara favoriter här trots bortaplan. Men även här lär favoriten bli överstreckad och jag vill iallafall få med krysset, har väldigt svårt att se Degerfors sno åt sig alla poäng. X2 ska räcka.

3. Mjällby - IFK Norrköping 2

Mjällby inledde säsongen fint men föll tillbaka i slutet av vårsäsongen vilket var förväntat då Mjällby hade överpresterat med en hel del flyt inblandat. Tror Mjällby kan falla ännu mer i tabellen och även om de är svårslagna hemma på Strandvallen så är det gästerna Norrköping som ska vara favoriter här. Nu är matchen streckad helt jämn och då ser jag värde på gästerna. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

4. Sundsvall - Djurgården 2

Sundsvall placerar sig förvisso ovanför direktnedflyttning men jag tycker fortfarande Sundsvall är seriens sämsta lag och jag skulle bli väldigt förvånad om laget säkrar ett nytt kontrakt denna säsong. Nu får de besök av ett Djurgården som jag tycker varit bättre än vad tabellen visar och hemmafördelen väger inte särskilt tungt här då matchen spelas på konstgräs och det lär vara fördel DIF publikmässigt. Tror på en slakt här och jag spikar tvåan trots det stora favoritskapet.

5. Dalkurd - AFC Eskilstuna 1 2

Vi tar oss ner i Superettan där bottenlaget Dalkurd tar emot ligafyran AFC. Precis som tabellen visar ska AFC ses som det bättre laget och ska också vara knappa favoriter här trots bortaplan. Men det här är två ojämna lag som alltid är svåra att veta var man har. Jag tror på en målrik match mellan två lag som inte är nöjda med kryss och jag utgår därför från 1 2, men väljer ändå att helgardera på mitt större system.

6. Team TG - Sollentuna 2

Team TG har en jobbig säsong i Norrettan med endast en seger efter 13 omgångar och jag ser inte mycket som talar för att laget ska rycka upp sig. Nu får de besök av Sollentuna som inte riktigt fått den poängskörd jag hade förväntat mig men jag tycker ändå Sollentuna ska värderas bättre än vad tabellen visar. Trots en lång resa upp till Umeå ska Sollentuna vara klara favoriter här och jag kliver på den raka tvåan som är något understreckad i skrivande stund.

7. Täby - Karlstad 2

Täby kommer med en svag form med fem raka utan seger och senast en 3-0 förlust i Stockholmsderbyt mot HTFF. Nu får de besök av ligaåttan Karlstad som är inne i en liten formsvacka med tre raka utan seger men som fortfarande ska värderas som ett av seriens bästa lag. Karlstad ska vara tydliga favoriter här och jag utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

8. Ham-Kam - Sarpsborg X2

Lurig match i Norge när liganian Ham-Kam tar emot ligafemman Sarpsborg där det endast skiljer fyra poäng mellan lagen efter tio omgångar. Sarpsborg ska också värderas som det bättre laget här och ska vara knappa favoriter trots bortaplan. Nu är matchen streckad jämn på kupongen och då väljer jag bort ettan och spelar X2 då det ändå ska vara fördel Sarpsborg här.

9. Bodö/Glimt - Ålesund 1X2

Bodö/Glimt har inte riktigt kommit upp i den nivå vi börjat förvänta oss av laget där Bodö placerar sig på sjätteplats med hela elva poäng upp till serieledarna. Nu får de besök av Ålesund som placerar sig på samma poäng som Bodö/Glimt och jag tycker både marknaden och svenska folket underskattar gästerna här. Vi har spikat många favoriter och här väljer jag att helgardera och hoppas på en skräll från gästerna för utdelningens skull.

10. Molde - FK Jerv 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när ligatvåan Molde tar emot nästjumbon Jerv och här ska det vara en enorm klasskillnad mellan lagen. Lägger vi även till hemmafördelen ska Molde vara stora favoriter och jag har väldigt svårt att se hur Jerv ska orka stå emot den kommande anstormningen. Även om favoritskapet är rejält pressat tror jag det smartaste är att spara sina tecken och spika ettan här. Vilket jag gör.

11. Sandefjord - Tromsö IL 2

Två lag som står på samma poäng men det är gästerna Tromsö som ska värderas som det bättre laget här och även om Tromsö framförallt tar sina poäng på hemmaplan så ska Tromsö vara knappa favoriter inför denna match. Kan tvåan hålla sig under 40%% tycker jag det är en vettig spik som jag tror få kommer våga kliva på. Jag väljer att utgå från den raka tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

12. Strömsgodset - Lilleström X2

Toppmöte när ligafyran Strömsgodset tar emot serieledarna och obesegrade Lilleström. Även om gästerna har överpresterat under vårsäsongen och ska inte värderas som seriens bästa lag så går det inte att blunda för detta Lilleström. Tror på en tight match här men Lilleström ska vara favoriter och jag tror de bibehåller sin förlustfria svit. X2 spelas.

13. Vålerenga - Odds BK 1X

Bottenmöte mellan två lag som behöver tre poäng för att rycka sig loss från bottenstriden. Även om det bara skiljer en poäng mellan lagen till Odds fördel så ska Vålerenga värderas som det klart bättre laget här och med sin hemmafördel ska de vara tydliga favoriter. Tror också Vålerenga löser minst en poäng här och även om en helgardering inte är fel så nöjer jag mig med 1X som ska räcka långt.

Stora raden - 2304kr

 1. Hammarby - Häcken 1 2
 2. Degerfors - AIK X2
 3. Mjällby - IFK Norrköping X2
 4. Sundsvall - Djurgården 2
 5. Dalkurd - AFC Eskilstuna 1X2
 6. Täby - Karlstad X2
 7. Ham-Kam - Sarpsborg X2
 8. Bodö/Glimt - Ålesund 1X2
 9. Molde - FK Jerv 1
 10. Sandefjord - Tromsö IL X2
 11. Strömsgodset - Lilleström X2 
 12. Vålerenga - Odds BK 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
5 juli
14:00
Tatjana Maria vs. Jule Niemeier
Wimbledon
Spel: Tatjana Maria vinner
 
6 juli
19:00
Molde - Jerv
Fotboll
Spel: Flest mål i andra halvleken + Över 1 mål totalt i matchen
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer