• Hem
  • JV
  • Tjeckien - Nordmakedonien
Speltips Tjeckien - Nordmakedonien

Bild från Bildbyrån

Ny målfest innan allvaret tar vid?

Tjeckien gör en ny ansträngning inför EM-slutspelet som närmar sig och detta på Malsovicka Arena under måndagskvällen där Nordmakedonien väntar. Vad har vi att se fram emot? Jag förväntar mig en sak - och det är mål!

Tankar inför avspark

Tjeckien ska till EM i Tyskland och de har inför mästerskapet planerat in två träningsmatcher mot relativt överkomligt motstånd. Den första uppgiften är redan avklarad och där körde de över Malta med 7-1. Nu väntar nästa "test" och den här gången är det mot Nordmakedonien. 

Spelplatsen för denna vänskapsmatch är Malšovická aréna i Hradec Králové. Tjeckien är alltså hemmanation och det bör innebära ett spelsuget hemmalag som ger allt för att visa upp sig från sin bästa sida innan de förflyttar sig till Tyskland för EM. 

Nordmakedonien, de åker hit som relativt klara underdogs. Gästerna hade en träningsmatch mot Kroatien för en vecka sedan och där förlorade de med 3-0. Kroaterna öppnade målskyttet efter tio minuter, sedan kom ett 2-0-mål precis innan paus. Väl i halvlek nummer två dröjde det fram till 79'e innan 3-0-målet kom och nu ska de försöka stå emot ett motiverat och kanske mer spelsuget Tjeckien i en ny tuff bortamatch.

Hur det går? Vi får se, men mål i båda halvlekarna är något jag fastnar för även i detta möte!

Speltips inför Tjeckien - Nordmakedonien
Johan Videll

Johan Videll

Tjeckien hade som tidigare nämnt målfest mot Malta då de vann med 7-1 och den matchen spelade de på Untersberg-Arena i Grödig. Nu har de förflyttat sig hem till Tjeckien och jag tror att man som riktig hemmanation har en spellust som kommer resultera i många målchanser och att det bjuds på mål både före och efter pausvilan, det gillar jag till rådande odds.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Tjeckien - Nordmakedonien