Speltips Tsitsipas - Shelton

Bild från Bildbyrån

Snart dags för US Open

Det är bara två veckor lite drygt tills US Open sätter igång men först ska vi till Cincinnati för en Master 1000 och detta är faktiskt den äldsta av alla turneringar i USA och mycket respekterad. Våran egna Mats Wilander har vunnit turneringen fyra gånger och förra årets finalist Stefanos Tsitsipas tar här emot lovande amerikanen Ben Shelton.

SpelTorsten om Stefanos Tsitsipas - Ben Shelton

Stefanos Tsitsipas gick hela vägen till final förra året här där han fick se sig slagen mot kroaten Borna Coric han är precis som då seedad nummer fyra i årets turnering och ställs i första rundan mot Ben Shelton. Trots att Tsitsipas vann en ATP turnering i Los Cabos för några veckor sedan så tycker jag inte han spelar sin bästa tennis och kan få problem här mot amerikanen.

Ben Shelton kommer från amerikanska college systemet och blev proffs så sent som förra året. Han chockade världen när han tog sig hela vägen till kvartsfinal i årets Australian Open. Han är så högt rankad som nummer 40 vilket gör att han slipper kvala till de flesta turneringarna och har en ruskig serve att förlita sig på, vilket leder till vårat spel på matchen.

SPELTIPS

När det kommer till tennis på underlag som gräs och hårt så gillar jag tie break spelen när oddset är spelbart vilket det absolut är här. Visst ska Tsitsipas vara favorit men inte helt omöjligt är det att han måste till ett tie break för att klippa ett set. Shelton har ruskig serve precis som Tsitsipas så här tror jag inte på många break bollar eller bjudningar och spelar att det blir minst ett tie break i matchen till oddset 1.87 på Bethard.

Lägg spelet hos Bethard