Speltips Union Berlin - Napoli

Bild från Bildbyrån

En grå kall kväll i Berlin

Det förväntas vara en grå kväll med inslag av regn i Berlin under tisdagskvällen. Napoli, som har runt 25 grader kommer få ett kallt mottagande, men jag tror inte det kommer påverka märkbart. Jag är rätt säker på att det här mötet tar Napoli hem, och jag ska förklara mer nedanför!


Union Berlin

Union Berlin har fått en otroligt svag start på den här säsongen. Och de är just nu inne i en katastrofalt dålig form. De har på sina sex senaste matcher radat upp sex raka förluster. Senaste matchen där de förlorade med tre mål mot noll på hemmaplan lär knappast ha höjt moralen i laget och jag tror faktiskt att det kommer bli en sjunde raka förlust här. På deras sex senaste matcher har de gjort endast fyra mål, och släppt in 14 mål.


Formen 🏋️

Real Madrid - Union Berlin 1-0 ❌

Union Berlin - Hoffenheim 0-2 ❌

Heidenheim - Union Berlin 1-0 ❌

Union Berlin - Braga 2-3 ❌

Dortmund - Union Berlin 4-2 ❌

Union Berlin - Stuttgart 0-3 ❌


Skador 🤕

  • Schäfer

  • Dehl

  • Schwolow (Tveksam)


Napoli

Napoli åkte på två raka förluster som jag kan tänka mig kändes tuffa, men de lyckades studsa tillbaka på ett övertygande sätt senast mot Verona där de vann med tre mål mot ett på bortaplan. Men Rudi Garcia kommer nog böna och be på att han kan ställa upp med spelare som Elmas, Anguissa och Jesus, men samtliga tre är tveksamma till spel. Ett stort avbräck är såklart att Osimhen är skadad, men jag tror ändå att Napoli som kollektiv är tillräckligt starka här!


Formen 🏋️

Bologna - Napoli 0-0 🟡

Napoli - Udinesea 4-1 ✅

Lecce - Napoli 0-4 ✅

Napoli - Real Madrid 2-3 ❌

Napoli - Fiorentina 1-3 ❌

Verona - Napoli 1-3 ✅


Skador 🤕

  • Elmas (Tveksam)

  • Jesus (Tveksam)

  • Anguissa (Tveksam)

  • Osimhen


Matchbilden

Jag tror att Napoli kommer dominera bollinnehavet och även skapa flest chanser. Jag skulle inte bli förvånad om matchbilden utvecklar sig på så sätt att Napoli pressar på, får in en boll och sedan blir det huvuden som hänger hos hemmalaget och Napoli fortsätter trycka på. Jag skulle gissa att Napoli vinner den här matchen med två mål, men jag nöjer mig med att spela den raka tvåan här!


Mitt spel

Jag kommer placera 7/10 hos Unibet på Napolivinst


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)
bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!