Speltips US Open 2020

Bild från Bildbyrån

Finau het ut ur startblocken

Av många kallat världens svåraste golftävling på glänt! US Open spelas i år för första gången på 125 år inte i Juli på grund av världsläget utan nu i mitten av September precis när PGA Touren avslutats. En kort biltur utanför Manhattan så arrangeras tävlingen på Winged Foot Golf Club.

Golf är för den oinsatte en riktigt bra betting och TV-sport (framför allt söndagar då). Analyserar man spelen noga så går det att hitta riktigt bra värde då jag tycker att spelbolagen oftast är lite slarviga och stirrar sig blint på världsrankingen. Ni som läst mina andra inlägg har sett att jag tjatar om banan, men den är verkligen helt avgörande i analysen. Vissa banor är korta och gynnar taktikerna medans andra är lång och verkligen sätter krav på en bra ballstriking. Winged Foot ställer i år extremt höga krav på långa utslag men framför allt en bra puttning då greenerna kan vara mardrömmar för den slarvige och den som har lite problem med stroken.

En spelare som har spelat in bra summor till mig är Tony Finau, den eviga "chokaren" då han är känd för att inte kunna hålla ihop det sista dagen och vinna. Just därför ryggar jag honom ofta att spela bra första dagarna vilket hittills har varit ett väldigt framgångskoncept.

Tycker det är ett riktigt fint odds på honom att vara topp 20 första dagen. Banan bör passa honom också då han är väldigt bra från tee. Oddset går att hitta hos Bet365, ruskigt fina 3.40 investeras i.

Läs vår kampanj till tävlingen här - boostat odds till 2.75 x pengarna!