Betting tips Kalmar FF- Hammarby IF

Värdespel från Guldfågeln Arena

Då var det dags för mig att skriva mitt första speltips här på Bettingstugan, vilket skall bli otroligt kul och inspirerande att få dela tips och synpunkter med alla er andra här inne.

För att göra en kortare presentation av mig själv är jag en 20 årig kille bosatt på Malta där jag jobbar inom spelbranschen, med ett enormt intresse för både spel och sport i allmänhet. Hockey och fotboll är sporterna närmst hjärtat men senaste året har även andra sporter som Snooker, Dart och Tennis blivit än mer intressanta och förhoppningsvis kommer jag kunna leverera några fina tips även från dessa sporter i framtiden.

Nåväl, det var lite om mig, nu vidare till speltipset jag tycker mig ha funnit inför Söndagens Allsvenska match mellan Kalmar FF- Hammarby IF.


Hammarby 2018, vad ska man säga? Jag ska erkänna att jag själv är extremt överraskad och framför allt imponerad över vad de hittills lyckats åstadkomma där resultat raden efter 10 omgångar lyder 8-1-1. Man har ett fint lag med några individuellt riktigt skickliga spelare med Hamad i spetsen, men nog har man överträffat alla förväntningar än så länge.

Kalmar då? Jo då, även KFF har startat årets Allsvenska på ett fint sätt och har efter 10 omgångar resultat raden 5-1-4 där man bland annat är obesegrade på hemmaplan. Det är också en av anledningarna som ligger till grund för mitt spel i denna matchen.

Kalmar har hittills endast släppt in en boll på 4 matcher hemma på Guldfågeln Arena, ett styrkebesked. När Hammarby nu gästar ser jag, trots Bajens fina säsongsinledning, fina möjligheter till poäng, och möjligtvis alla 3 i hemmafördel.

Kollar vi skadeläget i trupperna har vi Nouri, Eriksson och Sachpekidis tveksamma i KFF medan Bajen får klara sig utan Bakircioglu och Zengin.

För att koka ihop detta tror jag på minst 1 poäng för hemmalaget med rådande förutsättningar. Hammarby var inför förra omgången obesegrade, men åkte då på en blytung derbytorsk mot AIK, kanske har tiden kommit ikapp Bajen nu?

Hemmastarka Kalmar kommer från 2 raka uddamålsförluster på bortaplan och lär vara extra taggade då serieledarna kommer på besök, samtidigt vet man om hur starka man är på eget gräs.

Min personliga värdering på +0.5 KFF ligger kring 1.60, och när vi då får 1.88 är det bara att hugga och vara glada.


Stort lycka till om du ryggar, och kom ihåg, spela med måtta.

Gilla om du håller med Alex

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
16 nov
19:00
Tingsryd - Oskarshamn
HockeyAllsvenskan
Bet: Oskarshamn vinner
 
16 nov
19:00
AIK - Almtuna
HockeyAllsvenskan
Bet: AIK -1 (asian)
 
16 nov
20:45
Holland - Frankrike
UEFA Nations League
Bet: Holland flest hörnor
 
16 nov
20:45
Slovakien - Ukraina
UEFA Nations League
Bet: Under 2.25 mål
 
17 nov
18:00
Azerbajdzjan - Färöarna
UEFA Nations League
Bet: Azerbajdzjan -1 asian handicap
 

Fler spelnyheter & kampanjer

100x pengarna på Sverige mot Turkiet!

Det är återigen dags för Nations League och för Svenska landslaget att spela match. På lördag spelar Sverige bortamatch mot Turkiet och i samband med matchen erbjuder Betfair ett ... Läs mer

Bettingstugans Veckosummering

12 november 2018

Vi kommer från en fullspäckad vecka med bland annat Champions League-fotboll, Karjala Cup och ett avgörande i Allsvenskan. Självklart har våra Tipsters levererat spel- och pooltips ... Läs mer

Ta chansen att få 10 000 kr i CASH av Betsson!

ATP Finals är igång och detta firar Betsson med en rolig kampanj. Alla som anmäler sig till kampanjen och placerar spel upp till 200 kr på ATP-slutspelet får nästa måndag en ... Läs mer

Bettingstugan och Paf bjuder på en Riskfri Kupong!

Allsvenskan 2018 närmar sig mot sitt slut och på söndag ska det avgöras vilket lag som får lyfta Lennart Johanssons pokal och vilka lag som blir degraderade. I samband med den ... Läs mer

Vinn 15 000 kr i bonus i samband med helgens snöboll med Betfair

Oddstävling 9 november 2018

Tävlingarna fortsätter att flöda i vår Facebook-grupp och tidigare i veckan fick vi ännu en vinnare av en snöboll, vilket innebär att vi delat ut 20 000 kr i CASH på två veckor. ... Läs mer