Betting tips Kalmar FF- Hammarby IF

Värdespel från Guldfågeln Arena

Då var det dags för mig att skriva mitt första speltips här på Bettingstugan, vilket skall bli otroligt kul och inspirerande att få dela tips och synpunkter med alla er andra här inne.

För att göra en kortare presentation av mig själv är jag en 20 årig kille bosatt på Malta där jag jobbar inom spelbranschen, med ett enormt intresse för både spel och sport i allmänhet. Hockey och fotboll är sporterna närmst hjärtat men senaste året har även andra sporter som Snooker, Dart och Tennis blivit än mer intressanta och förhoppningsvis kommer jag kunna leverera några fina tips även från dessa sporter i framtiden.

Nåväl, det var lite om mig, nu vidare till speltipset jag tycker mig ha funnit inför Söndagens Allsvenska match mellan Kalmar FF- Hammarby IF.


Hammarby 2018, vad ska man säga? Jag ska erkänna att jag själv är extremt överraskad och framför allt imponerad över vad de hittills lyckats åstadkomma där resultat raden efter 10 omgångar lyder 8-1-1. Man har ett fint lag med några individuellt riktigt skickliga spelare med Hamad i spetsen, men nog har man överträffat alla förväntningar än så länge.

Kalmar då? Jo då, även KFF har startat årets Allsvenska på ett fint sätt och har efter 10 omgångar resultat raden 5-1-4 där man bland annat är obesegrade på hemmaplan. Det är också en av anledningarna som ligger till grund för mitt spel i denna matchen.

Kalmar har hittills endast släppt in en boll på 4 matcher hemma på Guldfågeln Arena, ett styrkebesked. När Hammarby nu gästar ser jag, trots Bajens fina säsongsinledning, fina möjligheter till poäng, och möjligtvis alla 3 i hemmafördel.

Kollar vi skadeläget i trupperna har vi Nouri, Eriksson och Sachpekidis tveksamma i KFF medan Bajen får klara sig utan Bakircioglu och Zengin.

För att koka ihop detta tror jag på minst 1 poäng för hemmalaget med rådande förutsättningar. Hammarby var inför förra omgången obesegrade, men åkte då på en blytung derbytorsk mot AIK, kanske har tiden kommit ikapp Bajen nu?

Hemmastarka Kalmar kommer från 2 raka uddamålsförluster på bortaplan och lär vara extra taggade då serieledarna kommer på besök, samtidigt vet man om hur starka man är på eget gräs.

Min personliga värdering på +0.5 KFF ligger kring 1.60, och när vi då får 1.88 är det bara att hugga och vara glada.


Stort lycka till om du ryggar, och kom ihåg, spela med måtta.

Gilla om du håller med Alex

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
22 jul
17:30
IK Sirius - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: 2 DNB
 

Fler spelnyheter & kampanjer

VM-elvan

Fotbolls VM 2018 16 juli 2018

Frankrike är världsmästare och VM är över för den här gången. När konfettin lagt sig över golv och gator och sista champagnen korkats upp är det nu dags för Björn Johnson att utse ... Läs mer

Så minns vi VM 2018 - Här är de 5 snyggaste målen

Fotbolls VM 2018 14 juli 2018

VM 2018 i Ryssland lider mot sitt slut och i kväll avgörs turneringen mellan Frankrike och Kroatien. En månad av spännande matcher har bjudit på en underhållning man sent kommer ... Läs mer

10 gånger pengarna på Frankrike att vinna matchen, helt utan omsättningskrav!

Förhöjda odds Fotbolls VM 2018 13 juli 2018 - 15 juli 2018

Äntligen VM-final och Frankrike möter Kroatien. Frankrike står som stora favoriter att vinna matchen (1.90), men LeoVegas boostar oddset. De ger nämligen alla nya kunder 10 gånger ... Läs mer

Avsnitt 9 av VM-stugan

Fotbolls VM 2018 13 juli 2018

I avsnitt 9 är det eftersnack kring semifinalerna men framförallt uppsnack kring bronsmatchen och finalen. Avgörande omgången i Stugan Cup och både Wiking samt Limpar kliver in ... Läs mer

Det finns bara en Bronsmatch vi minns - Så har de gått i de andra

Fotbolls VM 2018 13 juli 2018

Ikväll är det dags för bronsmatch i 2018 års världsmästerskap. I Sverige finns det bara en bronsmatch vi kommer ihåg, den 1994. Men hur har det egentligen gått i bronsmatcherna ... Läs mer