Speltips Västra Frölunda IF - BK Astrio

Bild från Bildbyrån

Frölunda IF vinner på hemmaplan.

Dags för månadens sista rek. Månadens sista rek hämtas från svensk fotboll, närmare bestämt division 2, Västra Götaland.

Västra Frölunda IF – BK Astrio
Division 2s 10e omgång stängs av dessa lag och det är två jämna lag som ligger på 4e plats och 5e plats, endast 1 poäng skiljer dem åt.

Frölunda ligger 4a men vid vinst går det upp på 3e plats och kommer då endast vara 1 poäng ifrån 2a platsen som ger kval till division 1. Noterbart är att Frölunda har vunnit alla sina matcher på hemmaplan. 4 av 4 vinster och en bra målskillnad, 10–2.

BK Astrio har också gjort det bra denna säsong men verkar ha tappat sin form något, i de senaste 2 matcherna har de ett oavgjort resultat och en 5–2 förlust.

Tips
Här är ger båda lagen att vinna 2.37 så det är enligt oddsen och tabellen en väldigt jämn match, jag tror dock att Frölundas fina hemmaform håller i sig och att de tar 3 poäng i detta möte.

Jag tror Frölunda trycker på från start och tar ledningen tidigt och sen håller i den. Till den matchbilden har jag hittat ett fint spel till ett ganska högt odds. Under halvtid/ fulltid spelas Fröunda/ Frölunda till 3.75 gånger pengarna på Bet365.