Speltips Vinnare i Elitloppet

Bild från Bildbyrån

Fransk vinnare i Elitloppet!?

Årets största travhelg är här! Det fantastiska Elitloppet och som vanligt är jag på plats för att njuta av trav i världsklass och dras med i den härliga atmosfären.
Ska man besöka live trav någon gång så är det denna helgen, ca 25-30 tusen besökare och det verkar ju även bli bra väder.

Blir det Frankrike eller Sverige som får fira i år!?

I första heatet lottades Don Fanucci Zet till spår två och det blir min vinnare i det första heatet. Prix d’Amerique vinnaren Idao de Tillard lottades till spår åtta men hästen är såklart bra nog för att ta sig till final. Med till final från första heatet tror jag även att Go on Boy och snabba Önas Prince tar sig.

I heat två dyker den just nu knappa favoriten till slutsegern upp.
Nämligen Francesco Zet som Reden är väldigt nöjd med.
Jag gissar att Francesco Zet och fjolårsvinnaren Hohneck gör upp om segern i detta heat. Med till final från detta heat tippar jag Horsy Dream och Gaspar de Brion.

Min analys och speltips

I förhandssnacket handlar det mycket om ”matchen” mellan svenske Francesco Zet och franske Idao de Tillard.
Jag tror att det blir fransk seger. (tyvärr)

Idao de Tillard känns tuffast över två race och jag tippar den som vinnare, hästen har har vunnit både Prix d'Amérique och Prix de France och har tjänat över 23,5 miljoner kronor i sin karriär.

Vill man ha en liten outsider förutom favoriterna som jag i alla fall tror kan vara bland de tre i årets Elitloppet så är det Horsy Dream. (kanske till och med vinner)

Men mitt spel här blir alltså Idao de Tillard vinnare av Elitloppet 2024.

Hoppas vi ses i vimlet på Valla!

Oddsjämförelse