Speltips Vitoria Guimarães - Sporting Lisboa

Bild från Bildbyrån

Gyökeres fortsätter göra mål i Portugal

Gyökeres öser in mål i Portugisiska ligan och ligger tvåa i skytteligan med sina nio baljor på elva matcher. Han har verkligen kommit in snabbt hos Sporting som gick upp i serieledning efter måndagens match mot Gil Vicente där de vände och vann 3-1. Där hade vi ett speltips som vi kunde rätta grönt innan halvtid, förhoppningsvis får vi göra det även här.

SpelTorsten om Vitoria Guimarães - Sporting Lisboa

Vitoria Guimarães är ett av Portugals bästa hemmalag och är riktigt svårslagna hemma på Estádio Dom Afonso Henriques. Det är ingen självklarhet att Sporting vinner denna och Vitoria Guimarães lagkapten Andre Silva är en kvalitetsspelare som hade kunnat spelat i stort sett vilken toppklubb som helst.

Sporting Lisboa leder portugisiska ligan och bjuder som oftast på fantastisk fotboll. De spelar en anfallsglad fotboll och med klasspelare som Gyökeres är de heta kandidater till att ta hem serien. Men för att göra det måste man nästan vinna denna typen av matcher. Jag vågar inte ta ställning till vinnare här och kliver på samma spel som tidigare i veckan.

SPELTIPS

Vi kliver alltså på att båda lagen gör mål även i denna Sporting match och även om de är favoriter till vinst blir det som sagt inte enkelt. Är det något som varit synonymt med Sporting denna säsong är det att släppa in mål på kontring för att göra några fler. De är ett riktigt bra offensivt lag vilket leder till en del luckor i försvaret, speciellt på kontringar har de haft svårt.

Varför ändra ett fungerande koncept? VI kör båda lagen gör mål till 1.82 på Coolbet med låg insats 4/10U

Lägg spelet hos Coolbet

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 9 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

⭐️ JACKPOT 14 MILJONER ⭐️