Speltips Vitoria Guimarães - Vizela

Bild från Bildbyrån

Stor fördel hemmalaget

Vitoria Guimarães är ruskigt starka hemma på Estádio D. Afonso Henriques Stadion och förlorade bara fyra hemmamatcher förra säsongen, då var två av dem mot Sporting & Porto. Mot detta typ av motstånd ska de vinna, inte enkelt och uddamålssegrar är hemmalagets melodi.

SpelTorsten om Vitoria Guimarães - Vizela

Vitoria Guimarães har startat friskt med två raka vinster och tar här emot ett iskallt Vizela. De har kvalitet i form av nummer 10 Tiago Silva som varit riktigt bra senaste tiden. Mål senast mot Gil Vicente och blir en viktig kugge i offensiven. Vitoria Guimarães ska absolut vara ett av lagen som slåss om Europaplatser i Portugal och då måste man vinna dessa typer av matcher.

Vizela är inte i någon storform och ser ut att få kriga om nedflyttningsplatserna denna säsong. En vinst på de tolv senaste och det var en cupmatch mot nedflyttade Maritimo. Det kommer bli en lång säsong och Guimarães borta är ingen lätt match. Förra veckan tappade man ledning trots en man mer sedan 7:e minuten och strålar inte med något självförtroende. Nära torsk där men Essende ordnade 2-2 i 88:e och räddade poäng.

SPELTIPS

Här håller jag hemmalaget som stora favoriter och vi får ett spelbart odds på hemmalaget här. Det är ingenting spelmässigt eller truppmässigt som tyder på att Vizela tar poäng här och inbördes statistiken talar i vår fördel. Vitoria Guimarães har vunnit alla fem inbördes hemma (fyra vinster och en efter förlängning i cupen.

Jag investerar 4/10U på att hemmalaget fortsätter att vinna i ligan och mot Vizela och tycker 1.95 är värt en slant.

Lägg spelet hos Coolbet