Speltips Höglunds VM-dubbel

En intressant VM-dubbel

Jag har hittat en intressant dubbel till lördagens två matcher i Fotbolls-VM där Marocko ställs mot Portugal, samt ett spel till matchen mellan England & Frankrike. En dubbel till oddset 4.77 x pengarna.

Marocko - Portugal: Portugal Ö1,5 mål

Det var inte många som trodde att Marocko skulle ta sig så här långt i VM, inklusive mig själv. Imponerande och speciellt med tanke på att man lyckades slå ut Spanien. Men det krävdes 120 minuter och en straffläggning. Fyra dagar senare ska man gå ut och spela mot Portugal, ett Portugal som bekvämt kunde ta sig vidare mot Schweiz nu senast.

Jag spelar Portugal att göra över 1,5 mål i denna match. Tror inte Marocko kommer gynnas av 30 minuter extra spel mot Spanien senast - tvärtom. Får bara Portugal dit ett mål innan 60-70 minuter, så tror jag även ett andra mål kommer också när Marocko behöver gå mer på offensiven. 

Över 1,5 mål får vi till oddset 1.91 hos Mr Green!

England - Frankrike: Frankrike FT

Hittills har England gjort vad man ska i detta Fotbolls-VM, men inte mycket mer än så. Vägen till kvartsfinal har nämligen varit rätt bekväm, men helt välförtjänt att man är där man är idag - i kvartsfinal mot Frankrike.

Ett Frankrike som enkelt kunde ta sig vidare från sin grupp där man vilade spelare i sista gruppspelsmatchen mot Tunisien. Den vilan, på flertalet spelare, tror jag kan gynna laget under denna turnering. Men utöver det tycker jag Frankrike har ett bättre lag och framförallt en bättre spets med bland annat Kylian Mbappe. 

Frankrike rak tvåa till oddset 2.50 hos Mr Green måste testas här.

Placera dubbeln här

Få en bonus till Mr Green och VM

Mrgreen ger 500 kr freebet till fotbolls vm 2022

Spela på Fotbolls-VM - Få 500 kr freebet!

Fotbolls VM 2022 21 november 2022

KAMPANJ VM 2022: Mr Green kommer med en fin kampanj till Fotbolls-VM. Gör en insättning och placera ett spel på VM - så får du 500 kronor i ett freebet till turneringen. Läs allt ... Läs mer