Speltips West Ham - Sheffield United

Bild från Bildbyrån

West Ham klarar biffen, efter lite kamp

West Ham tar emot ett Sheffield United som nog knappast sprudlar av självförtroende just nu. Jag har hittat ett spel som är mycket högre än jag brukar spela, men jag ser värde i det här spelet!


West Ham

West Ham tappade Declan Rice i somras, vilket såklart är ett tungt tapp. Men jag måste nog ändå säga att jag trodde att gapet efter att han försvann skulle bli större än det blivit. West Ham ligger för närvarande på en sjundeplats med 10 poäng på första sex matcherna.

Antonio har dessutom hållt nivå i fler matcher än han brukar hålla. Vilket såklart underlättar väldigt mycket för tyngden framåt för West Ham både bildligt och bokstavligt!


Sheffield United

Wow, var ska man ens börja…Eller för den delen sluta? Sheffield United kommer alltså in i den här matchen med en förödande 8-0 förlust senast mot Newcastle. Om vi kollar på diverse olika sidor som ger betyg till lagen, så fick den BÄSTA spelaren från start i den matchen 6.0, vilket är väldigt lågt.

Sheffield har, enligt mig, en svagare trupp denna säsong i Premier League än vad de hade förra säsongen i Championship. Dom ligger sist i tabellen, med en poäng på sex matcher och har -12 i målskillnad.


Matchbilden

Jag tror att Sheffield United kommer fokusera stenhårt på försvarspelet inför denna match, och jag tror att dom kommer kunna hålla emot en halvlek, men det kommer inte räcka hela vägen.

Mitt spel
Jag kommer att spela HT/FT X/1 till ett fint odds på 4.50 gånger degen, hos Unibet!


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)


bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!