Speltips Wolverhampton - Manchester City

Bild från Bildbyrån

City fäller vargarna

Det är dags för ett möte mellan Wolverhampton och Manchester City. Ett Wolves som inte är direkt i harmoni tar emot ett Manchester City där det mesta, som oftast, stämmer väldigt bra.

Wolverhampton

Ett lag som absolut inte ser harmoniskt ut för tillfället. Tappet av Ruben Neves verkar ha gett ett större tomrum än vad jag personligen trodde att det skulle göra. Även om han såklart har varit en stor nyckelspelare, så trodde jag ändå att dom skulle klara sig bättre än vad de visat hitills.

Efter sex matcher så ligger dom på plats 16, med endast fyra inspelade poäng och -4 i målskillnad.


Fabio Silva presterar på tok för dåligt och trots ex antal chanser så får han inte till det framför mål. På tre säsonger i PL har han tangerats för 59 matcher och har på dessa producerat fyra mål och tre assist. Han gör alltså poäng i snitt var 8.5:e match nästan. Oförsvarbart.
Hee-Chan har gjort tre mål och är det enda som presenterar något form av hot framåt.


Man City

Här stämmer det desto bättre för Manchester City. Man har plockat maximalt antal poäng på inledande sex matcherna och har +13 i målskillnad.


Haaland leder, chockerande nog, skytteligan med 8 mål. Men sedan finns det också sex målskyttar till utöver honom, vilket visar på stor bredd med hög kvalité
Matchbilden

Wolves kommer försöka backa hemåt och förbli solida men här räcker dom inte till. Dom kommer få svårt gentemot Citys varierande anfallsspel och ständiga positionsbyten.


Mitt spel
Jag kommer att spela Man City -1.5. Jag lägger 8/10U på det spelet, och placerar det hos Bet365 till ett fint odds på 1.91!


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)


bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!