Speltips Wolverhampton vs Chelsea

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Wolves vs Chelsea

Wolves

Wolves har inlett säsongen utan att ha vunnit en enda match (dock tre kryss). Förlusten mot Everton innan landslagsuppehållet gör att man nu huserar på en 17e plats och där ska man naturligtvis inte husera då man är ett starkt och fokuserat EPL lag.. Trots att man ännu inte lyckats vinna så känns laget optimistiska, inte minst då man nyligen välförtjänt spelat sig till en plats i EL gruppspelet. På tur står Braga på torsdag och man har alla förutsättningar för att gå långt i turneringen.

Tränare Nuno Espirito Santo ser dock till att spelarna fokuserar på ligan och dagens match mot Chelsea – ett lag som man har alla möjligheter att slå på hemmaplan där man är oerhört svårslagna. Chelsea har ju även visat sig vara inkonsekventa i år vilket adderar ytterligare en dimension till vinstmöjligheterna. På tur står Palace och Watford, vilka även dom ska vara överkomligt motstånd. Chans att plocka lite poäng med andra ord.

Truppen: Willy Boly avstängd efter matchen mot Everton. Jesus Vallejo kanske får göra premiär istället. Romain Saiss ser ut att vara skadad (fick inte lira för Marocco under landslagsuppehållet). Adame Traore som högerback då Matt Doherty är borta.

Möjlig XI: Patricio; Bennett, Coady, Vallejo; Traore, Dendoncker, Neves, Moutinho, Otto; Jota, Cutrone

Chelsea

Chelsea har startat säsongen relativt svagt med bara 5 poäng till sitt namn än så länge. Lampard fick se sitt lag bli slaget med 4-0 mot United i inledningen av säsongen och sen dess har man inte spelat särskilt bra. Framförallt har man varit svag i defensiven med alldeles för många individuella misstag. Detta måste Lampard rätta till så fort som möjligt om man ska ha en chans på toppen.

Lampard har dessutom CL att tänka på där man möter Valencia härnäst. Därefter väntar Liverpool i ligan. En svår period för Chelsea alltså.

Om vi kollar på förra matchen mot Sheffield United så såg det ut som att man hade matchen i sitt grepp. 2 mål upp. Blades gjorde dock mål i slutminuten av första halvlek och fulländade kvitteringen med ett sista sekunden mål av ordinarie tid.

Truppen: Håller ett extra öga på Tammy Abraham som har gjort 4 mål på senaste 2 matcherna. Rudiger ser ut att vara tillbaka efter knäskada. Emerson Palmieri kan missa matchen efter att ha utgått skadad under landslagsuppehållet. Vi kan få se Macos Alonso där istället. Tror även Kante är tillbaka istället för Mateo Kovacic. Willian istället för Ross Barkley.

Möjlig XI: Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Alonso; Kante, Jorginho; Pulisic, Mount, Willian; Abraham

REK

Chelsea må ha spelat bra fotboll framåt men har varit långt under sitt vanliga jag när det kommer till defensiven. Det är inte bra mot ett hungrigt Wolves som spelar hemma. Wolves tenderar ju att spela bättre i andra halvleken medan Chelsea är precis tvärtom. Ofta där man tappar poäng. Jag tror att båda lagen hittar målet givet dessa anledningar och hade inte blivit alls förvånad om Wolves vinner den här matchen.

• Vi spelar båda lagen gör mål till 8u. 1,75 hos bwin.