Speltips Wolves - Brighton

Bild från Bildbyrån

Vi fortsätter på vargarna

Vi hade speltips på Wolves i öppningsmatchen mot United, en match där vargarna faktiskt imponerade och jag köper inte alls att de kommer vara ett bottenlag denna säsong. Trots turbulens i klubben stod de för en bra match och skulle nog fått straff på övertid men domarna vifta bort, trots granskning från VAR så friade de alltså när Onana klippte två spelare i egen box utan att vara på bollen.

SpelTorsten om Wolves - Brighton

Wolves imponerade som sagt och jag fortsätter syna spel på deras matcher. De ska absolut bli spännande att följa och se vad Fabio Silva kan uträtta om han får starta några matcher, grabben är i riktigt bra form. Nunes imponerade på mittfältet och var mer eller mindre överallt. Mot United kom Wolves till 23 målchanser vilket måste vara rekord för ett bortalag på Old Trafford och ser vi till xG alltså förväntade mål så vann Wolves den statistiken och skulle enligt xG gjort två mål på de målchanser de fick mot Uniteds 1.49. Jag tycker inte alls vi ska räkna bort dem denna säsong.

Brighton gjorde jobbet mot nykomlingarna Luton och vann bekvämt med 4-1 och dominerade matchbilden. Det är helt klart ett intressant lag att följa och nyförvärvet Joao Pedro gjorde mål direkt för sitt nya lag. Även om Brighton var det bättre laget med 71% boll så bjöd de ändå på en del lägen och Luton fick några farliga lägen på kontring.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Jag väljer återigen att syna hörnorna för Wolves. De är ett lag som ordnar en del hörnor och senast mot United ordnade de sju stycken och klarade linan då enkelt (var över 3.5 som vi hade i ett speltips). Nu är de hemmaplan och kollar vi senaste matcherna mot Brighton känns spelet bra.

Jag har spelat över 4st hörnor Wolves med asiatiskt handikapp vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om de ordnar fyra hörnor och vinst vid fem och uppåt. Förra säsongen hemma mot Brighton klarade de 4st hörnor trots en man utvisad. De har klarat linan fyra av fem senaste hemma mot Brighton och när Brighton kommer föra spelet och Wolves kontra så luktar det en del hörnor.

Jag synar spelet med 6/10U och lägger det på Bethard. Nu jobbar vi in det tillsammans på lördag.

Lägg spelet hos Bethard