Speltips Wolves - Nottingham Forest

Bild från Bildbyrån

Sarabia har börjat hitta sig i Wolves

Wolves tog välförtjänta tre poäng mot Burnley hemma i veckan och spelade en riktigt fin fotboll. De kontrollerade matchen från första minut och det var framför allt deras första halvlek jag var mest imponerad över.

SpelTorsten om Wolves - Nottingham Forest

Wolves har varit riktigt bra i slutet hemma på Molinaux stadium och vann i veckan mot Burnley och tar emot ett Nottingham som inte alls imponerat i det sista. Finns en del varningar i denna matchen trots Wolves favoritskap så vågar inte riktigt spela dem som vinnare eller spika på stryktipset men det jag såg i veckan ska vi dra nytta av i detta speltips. Sarabia var Wolves bästa spelare och kom till en del chanser när Cunha spelade falskt nia, vilket gav massor av utrymme för den bollskickliga spanjoren,

Nottingham Forest är i usel form och kommer till denna match med fem raka förluster och har faktiskt bara vunnit en av de elva sista, visserligen mot Aston Villa men annars har det sett mediokert ut. Det är mycket till om Elanga kommer härifrån med tre poäng för sitt Forest.

SPELTIPS

Jag har valt att rikta in mig på ett skottspel i denna matchen på spanjoren Sarabia. Han var planens bästa spelare mot Burnley och såg ut att trivas där på kanten när Cunha kom ner i plan. Vi får i skrivande stund två gånger pengarna på att han skjuter ett skott på mål vilket jag tycker är mer än spelbart då jag antar att han kommer starta här. Han hade tre skott, två på mål varav en frispark i veckan mot Burnley. Nu får de vara spelade lag mot Nottingham Forest, precis som mot Burnley innan de tog ledningen och skulle inte bli förvånad om han kommer loss och gör mål här. 4/10U investerar jag i detta spel på Expekt.

Klicka här för 1500 kr bonus i ett gratisspel

Lägg spelet hos Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 9 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

⭐️ JACKPOT 14 MILJONER ⭐️

EUROPATIPTSET SÖNDAG 10 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten