Speltips World Darts Championship - Vinnarspel

Bild från Bildbyrån

Vi testar ett överspel under VM

Självklart när det är Dart-VM så måste vi även lägga några långtidsspel på turneringen. Dart-VM avgörs mellan 15 december - 3 januari och kommer vara fullspäckat schema. Här har jag riktat in mig på ett överspel på 170 avslutningar.

SpelTorsten om Dart-VM

Då ska vi alltså lägga överspel på 170 avslutningar och för er som inte vet är det alltså den högsta avslutningen i denna typ av dart där man går från 501 ner till noll. 170 CO (Checkout/Avslutning) betyder att man kastar trippel 20 med de två första pilarna för att avsluta på bulls-eye. Det är fler och fler som sätter denna typen av avslutningar och kastar sig ner till att få den att det kommer ett gäng med försök så vi testar helt enkelt ett överspel.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Spelet är alltså att det blir minst fem 170 avslutningar i detta VM. Vi har spelare som Humphries, Anderson, MVG som ofta får läget på denna avslutning och går tex. Luke Humphries långt i turneringen kommer bara han ha minst fem försök på bullseye för en 170 Checkout. Spelet har gått in fem av de åtta senaste VM och förra året fick vi se sex stycken.

Jag tippar vi får se minst en 170CO från Luke Humphries som varit helt fenomenal senaste året och är världens bästa just nu. Han är dessutom favorit att vinna VM tillsammans med Michael van Gerwen.

Lägg spelet hos LeoVegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten