• Hem
 • Topp 10 Bettingsidor
Topp 10 Bettingsidor
Artikel

Topp 10 Bettingsidor

6 september 2023

Sverige är ett rikt bettingland sett till det stora utbud av bettingsidor som existerar på marknaden. Vare sig det är höga odds, bra bonusar, stort utbud eller fina bettingfunktioner man önskar så finns det flera alternativ för oss. I den här artikeln listar vi Sveriges bästa bettingsidor sett till olika kategorier av det man uppskattar i sin bettingsida. Allt sammantaget landar vi i en topplista över de 10 bästa bettingsidorna i Sverige.

Lista Bettingsidor

10 bästa bettingsidorna i Sverige

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 3. 100% upp till 2000 SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 4. 100% upp till 1000 SEK

  18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

 5. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 6. upp till 500 SEK i ett gratisspel

 7. 100% upp till 500 SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 8. 100% upp till 500 SEK

 9. 100 SEK gratisspel

 10. 100% upp till 500 SEK

Om bästa Bettingsidor

När det kommer till vår ranking av bettingsidor på den svenska marknaden har vi tittat på flera olika saker. Dels på utbud och höga odds som kanske är de två viktigaste aspekterna när det kommer till långsiktigt spelande. Vi har även rankat bettingsidor efter hur bra de är på fotboll, det är trots allt den sport som flest bettar på. Vi har även spanat in de bettingsidor som har bäst bonusar och bäst betalningsmetoder. Nedan ser ni de kategorier av bettingbonusar vi listat. Klickar ni på dem kommer ni direkt till den sektionen.

 1. Bästa Bettingsida för höga odds
 2. Bästa Bettingsida för fotboll
 3. Bästa Bettingsida för bonusar
 4. Bästa Bettingsida för betalningsmetoder
Basta bettingsidor i Sverige

Bäst bettingsida för höga odds

Är man en regelbunden spelare på en bettingsida är oddset det absolut viktigaste för att kunna gå plus i längden. Små marginaler som 0.02 blir i lång loppet mycket pengar som man går minste på om man inte spelar på en bettingsida som verkligen levererar odds i toppklass.

Det här är en kategori som svenska bettingsidor vill toppa men som inte alla lever upp till. Vi har jämfört flera marknader och ligor och kommit fram till denna lista när det kommer till bästa bettingsida för odds.

  Bäst bettingsida för odds
  Utdelningsprocent
  Oddsbooster
  Bygga upp odds (betbuilder)
  1. LeoVegas
  94,32%
  2. NoAccountBet
  94,21%
  ✖️
  3. LuckySports
  94,11%
  Varför rekommenderar vi LeoVegas som bettingsida till höga odds?
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  LeoVegas är ett av de bolagen som har de absolut högsta oddsen. Statistiken för utdelningsprocent är baserat på Premier League men jag som jämför mycket odds dagligen anser att LeoVegas ofta sticker ut på ett positivt sett. Här hittar vi höga odds på de flesta av de större ligorna. Jag skulle dock säga att det finns utmanare när det kommer till lite lägre ligor men där är det inte lika många som bettar. Jag gillar även att man kan komma med oddsbooster till matcherna samt att man har en av de allra bästa betubilders som finns på marknaden just nu vilket gör att man kan bygga ihop odds man tror på och på det sättet få större avkastning.

  Bäst bettingsida för Fotboll

  När det kommer till vår största sport Fotboll är det förstås många bettingsidor som satsar på att ha det bästa utbudet, de högsta oddsen och förstås den bästa teknologin som ger en god användarvänlighet. Sen är det förstås så att vissa lyckas bättre än andra. Det är även olika fotbollsligor som kanske prioriteras. 

  Sett till vad vi vill ha i en bra bettingsida för fotboll är det ett stort utbud av odds i matcherna. Vi vill helt enkelt hitta de spelen vi letar efter. Detta leder oss till tre bolag vi verkligen vill lyfta fram och hylla som Sveriges bästa bettingsida för fotboll.

   Bästa bettingsida fotboll
   Antal ligor
   Spel i en PL-mtach
   Kortspel
   Hörnspel
   Asian
   1. Leo Vegas
   151 
   92

   2. Bet365

   162
   74

   3. Expekt

   148
   86
   Varför rekommenderar vi LeoVegas som bettingsida till Fotboll?
   Jonas Weimer

   Jonas Weimer

   Som frekvent användare av i stort sett samtliga bettingsidor i Sverige kan jag tryggt säga att LeoVegas är ett av de absoluta bästa om inte den bästa bettingsidan när det kommer till betting på fotboll. Här får vi en fantastiskt fin betbuilder att använda oss av. Men även ett rikt utbud av odds och spel till samtliga större men även mindre ligor. Själv älskar jag Allsvenskan och Premier League. Det är de två ligor jag bettar mest på och här finns och ett riktigt bra utbud. Jag gillar även Kambis slides man kör med samt att det finns mycket asianspel, hörnspel, kortspel och specialspel.

   Bäst bettingsida för bonusar

   Det är inte alla som jagar den bästa layouten eller de bästa funktionerna i en bettingsida. Utan mer är rakt på sak - pengarna. Här vill man ha en omedelbar bonus och kickstarta sitt bettingäventyr med pengar in. Det finns en hel del olika bonusar att välja på hos våra bettingsidor och kanske beror det på om man gillar omsättningsbonusar, gratisspel, riskfria spel eller annat.

   Här följer de tre bettingsidor vi anser har allra bästa bonusarna för oss som vill få en bra start på vårt bettingäventyr.

    Bäst bettingsida för bonusar
    Bonus
    Omsättningskrav
    Min odds
    1. Expekt
    1500 SEK gratisspel
    1x
    1.80
    2. Bethard
    100% upp till 1000 kr
    5x
    1.90
    3. No Account Bet
    100% upp 2000 kr
    10x
    1.50
    Varför rekommenderar vi Expekt som bettingsida till bonusar?
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det här är förstås en smaksak men jag älskar verkligen gratisspel. Det är kanske min primitiva bettinghjärna som slår igång men känslan av att gå all in på bonusen med 1x omsättningskrav och direkt få belöningen in på kontot är fantastiskt. Här slipper vi sedan spela en massa för att omsätta och på det sättet kanske riskera bonusen. Men vill man ha omsättningsbonusar så finns det gott om dem! Exemepvis Bethard och No Account Bet som har fina bonusar just nu. En bubblare är även MrGreen som ger ut 100 kr utan insättningskrav - Den kan ni hämta här.

    Bäst bettingsida för betalningsmetoder

    En bettingsida vore förstås ingenting om vi inte kan sätta in pengar på den. Betalningsmetoder har genom alla år varit viktiga men kanske extra mycket nu när vi fått in så många smidiga betalningsmetoder på den svensk marknaden. Bettingsidor med Swish har exempelvis blivit en av de mest populära sökningarna när det kommer till vad man vill ha för betalnignsmetod. Lyckligtvis har även våra bettingsidor förstått allvaret i att kunna leverera bra betalningsmetoder och idag finns det många bra val för oss att använda oss av.

    Nedan följer de bolag vi anser ha de bästa betalningsmetoderna på marknaden.

     bettingsidor swish betting
     Bäst bettingsida för betalningsmetoder
     Swish
     Trustly/Zimpler
     PayPal
     ApplePay
     1. Bet365
     2. Bethard
     ✖️
     ✖️
     3. Expekt
     ✖️
     ✖️
     Varför rekommenderar vi Expekt som bettingsida till betalningsmetoder?
     Jonas Weimer

     Jonas Weimer

     Det som är glädjande är att ynder det senaste halvåret har Swish släppt sin spärr på nya bettingsidor in på marknaden. Detta har gjort att vi nu har Swish på de allra flesta bettingsidorna - ja faktiskt alla på de Topp 10 bettingsidor som vi rekommenderar i vår topplista vilket är kanon. Swish eller Trustly tycker jag är de två metoderna som är viktigast att kunna använda. Men självklart kan det vara de som gillar PayPal, Apple Pay eller till och med Paysafecard exempelvis. Det är lite färre bolag som har dessa men de finns. Vill ni läsa mer om betalningsmetoder kan ni besöka denna sida.

     Bettingsidor och deras sportsbooks

     Nedan följer en snabbsammanfattning på topp 10 bettingsidor och de sportsbooks man använder sig av - alltså de som levererar oddsen till de olika bettingsidorna / oddsproviders.

     BETTINGSIDA
     SPORTSBOOK
     Leo Vegas
     Kambi

     Expekt
     Kambi

     Snabbare
     Sbtech

     SpeedyBet
     Kambi

     Bet365
     Betradar

     Betinia
     Altenar

     Hajper
     Sbtech

     No Account Bet
     Kambi

     Lucky Sports
     Altenar

     Bethard
     Betsson Platform Solutions


     MrGreen
     Kambi


     FastBet
     Betsson Platform Solutions


     ComeOn
     Sbtech


     Unibet
     Kambi


     Sbtech
     Betsson Platform Solutions


     CampoBet
     Altenar


     Vill du veta mer om bettingsidor?

     En bettingsida är en webbplats eller en plattform som erbjuder möjligheten att placera vad på olika sportevenemang, tävlingar eller andra händelser för att förutsäga resultatet och potentiellt vinna pengar baserat på dina korrekta förutsägelser. Bettingsidor är vanligtvis inriktade på sportsbetting, men de kan också erbjuda vadslagning på andra evenemang som politiska val, underhållningsevenemang och mer.

     Här är några grundläggande aspekter av vad en bettingsida vanligtvis erbjuder:

     1. Odds: Bettingsidor visar odds för olika utfall av ett evenemang. Oddsen representerar sannolikheten för att ett visst resultat ska inträffa, och de bestämmer hur mycket du kan vinna om du satsar på det resultatet.
     2. Insatser: Du kan placera insatser på olika utfall av evenemang. Det kan vara enkla satsningar som att satsa på vilket lag som vinner en fotbollsmatch eller mer komplexa satsningar som att förutsäga det exakta resultatet eller antalet mål som görs.
     3. Speltyper: Bettingsidor erbjuder olika typer av spel, inklusive singelspel (satsningar på ett enskilt utfall), kombinationsspel (satsningar på flera händelser), och livebetting (satsningar på pågående evenemang i realtid).
     4. Insättnings- och uttagsmetoder: Du kan finansiera ditt spelkonto genom att sätta in pengar via olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, banköverföringar och e-plånböcker. Om du vinner kan du också begära uttag av dina vinster.
     5. Ansvarsfullt spelande: Många bettingsidor främjar ansvarsfullt spelande och erbjuder funktioner för att begränsa ditt spelande och hantera dina spelvanor.

     Det är viktigt att notera att lagstiftningen kring vadslagning varierar från land till land, och det är viktigt att följa de lagar och regler som gäller i ditt område när det gäller spelande och vadslagning online. Att spela kan vara beroendeframkallande, så det är också klokt att vara medveten om och hantera ditt spelande på ett ansvarsfullt sätt om du väljer att delta i vadslagning.