Bundesliga

Speltips & Fakta om Bundesliga

Speltips Bundesliga

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
12 apr.
20:30
Augsburg - Union Berlin
Bundesliga
Spel: 1X + Augsburg över 3,5 hörnor
 
7 apr.
15:30
Hoffenheim - Augsburg
Bundesliga
Spel: Spelbyggaren: Båda lagen över 1.5 kort
 
30 mars
15:30
Werder Bremen – Wolfsburg
Bundesliga
Spel: Över 2,5 mål i matchen
 
16 mars
18:30
Hoffenheim - Stuttgart
Bundesliga
Spel: Båda lagen gör mål & Hoffenheim över 1.5 kort
 
15 mars
20:30
Köln - Leipzig
Bundesliga
Spel: Leipzig gör mål i båda halvlekarna
 

Speltips Bundesliga

På Bettingstugan.se ges du möjligheten att ta del av speltips från Tysklands högsta liga i fotboll. Bundesliga är en av dom främsta fotbollsligorna i Europa och flera av Bettingstugans experter har ett stort intresse kring att reka till denna intressanta serie. Utbudet av spel hos spelbolagen i Sverige inom Bundesliga är stort och speltipsen från Bettingstugan kan därför vara allt från klassiska 1X2-spel till kombinationsspel. Rekarna i Bundesliga kan även variera i odds och du kan läsa speltips med odds från 1.60 till 4 x pengarna. 

Ambitionen från våra experter är alltid att leverera vinnande speltips i Bundesliga men det är även att aktivt leta spelvärde på matcherna. Se därför alltid till att läsa hur många Units som experterna väljer att satsa på speltipsen. Tar du del av ett speltips med ett lägre odds kommer experten sannolikt välja en högre siffra av Unit jämfört med om det är en rek med ett högre odds. Vill du veta mer hur Units fungerar kan du läsa det i denna text.

Bundesliga speltips

På Bettingstugan erbjuds du speltips i Tysklands högsta liga Bundesliga

Betta på Bundesliga

Intresset för tysk klubblagsfotboll har bara ökat de senaste åren och det är inte bara på de välfyllda läktarna som passionen sprudlar. Även när det kommer till betting har Bundesliga klivit fram som en av de absolut mest populära ligorna. Inför säsongen finns mängder av långtidsspel att välja på och inför varje omgång är utbudet stort hos alla spelbolag. De mest populära spelen när det kommer till Bundesligafotbollen är förstås vinnarspel, såväl som asian handicap eller över- och underspel. Det finns också alltid en stor mängd livespel att sätta tänderna i.

Fulltidsresultat - Vilket lag vinner matchen

Det populäraste spelet inom Bundesliga är att spela på vilket lag som vinner matchen. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger).

BTTS (Båda lagen gör mål)

En typ av målspel är BTTS, both teams to score, eller BLGM, båda lagen gör mål. Här spelar du helt enkelt på om du tror båda lagen kommer göra mål i matchen eller inte.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här.

Om Bundesliga

Die Nationalmannschaft, det tyska fotbollslandslaget, tillhör den absoluta världseliten och är regerande världsmästare efter triumfen i Brasilien 2014. Tyskland anses även vara i toppen av Europa när det kommer till klubblagsfotboll. Bundesliga har det senaste decenniet tagit stora kliv framåt och är nu enligt UEFA-rankingen den näst främsta ligan i Europa, efter Spaniens La Liga. Den tyska klubblagsfotbollen är sevärd, fartfylld och har flera lag som håller hög kvalitet, även om giganten Bayern München dominerat de senaste åren. Det som verkligen får Bundesliga att sticka ut är dock publiken och stämningen på arenorna runt om i landet. Fansen i tyskland tenderar att vara något alldeles extra. Tyskarna är oerhört passionerade när det gäller sin fotboll och det finns ingen idrottsliga i världen som har så högt publiksnitt per match som Bundesliga.

Bundesliga grundades så sent som 1963, då den nationella ligan ersatte de regionala divisionerna som tidigare funnits. Ligan består av 18 lag som kämpar om ligatiteln över den 34 omgångar långa säsongen som sträcker sig från augusti till maj, med ett vinteruppehåll från slutet av december till mitten av januari. De fyra bäst placerade lagen går till Champions Leagues, samtidigt som femman och sexan kvalificerar för Europa League. De två sämst placerade lagen åker direkt ner i andradivisionen, 2. Bundesliga, och lag 16 får kvala mot trean i 2. Bundesliga för att hänga kvar.