Intervju med Team Invictum - vinnare av Best Bet!|Bettingstugan
  • Hem
  • Intervju med Team Invictum - vinnare av Best Bet!
IMG 2907
Intervju

Intervju med Team Invictum - vinnare av Best Bet!

6 november 2019

Det blev en rafflande avslutning när Best Bet avgjordes under måndagsnatten! Tre hårda dagar med nästan 150 bets lagda av de 18 lag som ställde upp. Tillslut fanns det ett lag som lyckades bättre än alla andra - Team Invictum med Alexander Möllerström, Andreas Hult och Niclas Lars Arheden! Vi har fått en pratstund med laget som imponerade stort under tävlingen.

Intervju med Team Invictum - Vinnare av Best Bet

Först och främst, stort grattis till vinsten! Vad tänkte ni när ni fick se att Bettingstugan skulle arrangera en lagtävling i form av "Best Bet”?

- Jag tänkte direkt när jag såg Best Bet att ”vad kul med en tävling där man kan arbeta tillsammans” (Alexander)

Delad glädje är trippel glädje!

- Jag tänkte också - grymt kul tävling och ett roligt koncept. Sen stort plus att det var lagtävling. (Andreas)

- Grymt kul tänkte jag spontant eftersom jag, Mölle och Hultan brukar spela ihop ibland. Laggrejen gör det hela så mycket roligare. Delad glädje är trippel glädje! (Niclas)

IMG 2912

Herrarna i Team Invictum

Berätta, hur kom ni fram till vilket lag ni skulle köra med?

- Mölle och jag är gamla tipskompisar sen länge så vi två letade upp en tredje. Johan Kapteijn, Karlsson och Baron tackade nej, som TUR väl. För in kom Nille som faktiskt avgjorde med sina spel. Ibland är det bara menat! (Andreas)

- Ja, jag tänkte att vi måste få ihop ett lag med bra kemi som känner varandra sen innan. (Alexander)

- Kommentaren ”har vi nåt gott här idag” har hängt med länge och när Mölle droppar den så vet man att det vankas gemensamma spel! Jag var på direkt (Niclas)

Image

Hela Team Invoctum är från Halmstad och känner varandra väl. Betting eller bara att umgås är något alla gillar. Och slår man ihop de båda blir det bra.

Jag pratade med er kompis John Karlsson. Han var missnöjd med att han inte hoppade på vinnartåget. Vill ni byta ut någon i laget nu eller är det kört för John?

- Han är rökt Karlsson lille haha. Nä men vi kommer hålla samma lag hoppas jag! (Andreas)

- Ja, John är en analytiker av rang. Han hade säkert platsat. Men vi har redan en Liverpoolare i laget. Så för att slippa alltför mycket storhetsvansinne så tror jag balansen är optimalt jämn med en Liverpoolare, ett Man United-fan och en Arsenalare (Niclas)

- Yes, vi bryter aldrig ett vinnande koncept. Dock är det en väldig stark ersättare som vi gärna har standby! (Alexander)

IMG 2907

Här ser vi hela Team Invictum som firar segern av Best Bet. Längst till höger är just John som alltså avböjde att vara med! Antar att han tar upp kampen nästa gång i ett eget lag kanske!?

Lagnamnet "Team Invictum", hur kom ni på det?

- Det är Mölle som är grundaren till detta fina lag (Andreas)

- Ja, Invictum är ett namn som skapades för över 10år sedan för vår herrliga. Taget från latinska ordspråket oövervinnlig. (Alexander)

- Herrligan är ca 20 gamla härliga polare som går under detta namn. Våra fruar, sambos och så vidare skrattar sött åt oss men skrattar bäst som skrattar sist. Det betyder oövervinnerliga och det tyckte vi var passande och visade sig ju också vara sant! (Niclas)

Skarmavbild 2019 11 07 kl 11 43 46

Mölle anmäler Team Invictum i Best Bet tråden


Hade ni någon speciell taktik under de olika dagarna och snackade ni mycket inom laget?

- Vi märkte första dagen att vi hade helt fel taktik. Vi la alla samtidigt tror jag. Medans man kanske skulle lagt en ”säker” för att sedan leta högre odds om den gick in. Detta gjorde vi dag 2 och 3 när vi kom på oss själva. Det plingade gott i telegram under dessa 3 dagar så vi snackade ihop oss bra tyckte jag! (Andreas)

- Vi ville väl först och främst vara med till slutet och sätta något bet varje dag. Jag hittade 20-oddsaren redan på lördagen och trodde tillsammans med laget på att den var fullt möjlig, vilket den ju var. Därefter handlade det nog mest om att lyckas få in en lågoddsare varje dag och inte åka ut (Niclas)

Vi ändrade taktik under spelets gång

- Jag tyckte vi hade en bra dialog sinsemellan varandra hela vägen. La upp taktiken direkt med direkt magkänsla första dagen samt ändrades taktiken under spelets gång precis som Hult säger. (Alexander)

73188400 2616659411743813 7537491124273807360 n

Såhär lät det i konversationen när Liverpool rullade in

Vilka bets är ni mest nöjda med?

- Do I really have to answer that!? (Niclas)

- Det är ju helt klart Niclas bet med 1/2 i Villa-Pool matchen (Alexander)

- Det var ett fantastiskt spel som la grunden för vinsten! (Andreas)

Skarmavbild 2019 11 07 kl 11 44 06

Niclas suveräna 20 oddsare första dagen var oväntad men vilken träff!

Var ni oroliga sista timmarna när de andra lagen satt med lite NHL-bets?

- Aldrig. Fotboll vinner alltid i längden! Haha, nej men självklart var det nervöst, speciellt när man har en hoodie på spel. En eloge till hockey-betarna, riktigt starka! (Niclas)

Går de andra förbi är det bara att applådera

- Orolig är kanske fel ord. Men lite nervöst var det. Men samtidigt så sa vi att går de förbi är det bara att applådera. Då har dom gjort det bra (Andreas)

- Klart vart det nervositet in i det sista, dock visste vi att det inte var så starkt utbud kvar så länge måndagskvällen gick. (Alexander)

Skarmavbild 2019 11 07 kl 12 04 23

Lag Ljunggren, Forsberg, Becker var inte långt ifrån att snuva Invictum på segern. Hade Rangers vunnit sin match hade de gått om.

Hur kändes det när allt var klar?

- Det var lite som att vinna CL…tror jag. Jag är ju Arsenalare (Niclas)

Jag minns att jag skrek rakt ut

- Jag minns att jag skrek rakt ut ”Sau ja.!!!” när jag såg vi vunnit. Så det va självklart väldigt roligt! Speciellt när man vinner tillsammans (Andreas)

Stark konkkurens i Bettingstugan

- Jag tycker det var en härlig känsla att dra hem seger just hos Bettingstugan eftersom där finns stark konkurrens. Alltid en GO känsla att komma på plats ett i en tävling. (Alexander)

Skarmavbild 2019 11 07 kl 12 13 14

Såhär blev slutställningen i Best Bet. Det var inte så mycket som skiljde lagen och även REM var ett bet ifrån att gå om på slutet.

Vad ska ni göra för vinsten?

- Vinsten skall ätas och drickas på Olearys tillsammans (Alexander)

- ….Iklädd våra nya hoodie-matchställ! (Niclas)

Det blir mest i flytande former

- Ja, det blir nog mest i flytande former känns det som, hepp hepp! (Andreas)

Olearys

Det blir en helkväll på Olearys för killarna som vinner 3000 kronor presentkort samt varsin Hoodie från Bettingstugan

Till sist. Kommer ni ställa upp i nästa Best Bet som arrangeras. Jag antar att det är några som vill slå er nu?!

- Frågan är när börjar nästa Best Bet?! Klart vi vill försvara titeln! (Alexander)

- Vi är givetvis här för att stanna. Så självklart. Hoodies kan man aldrig få för många av (Niclas)

Antar att vi är storfavoriter nästa gång?

- Vi kommer absolut att vara med, antar vi är storfavoriter till nästa omgång nu. Dom får såklart försöka men jag tror vi tar hem nästa omgång av Best bet också! (Andreas)

Stort grattis! Och vi ser fram emot en bild från Olearys!

Vill du också spela Best Bet med Bettingstugan eller någon annan av våra tävlingar?

Läs mer om Bettingstugans Best Bet

Best bet tavaling 1

Spela "Best Bet" med Bettingstugan!

31 oktober 2019

På lördag startar en helt ny tävling med Bettingstugan - Best Bet! Tävlingen har sina rötter i tävlingsformen "Best Ball" som spelas som en lagtävling i golf. Även här är det lag ... Läs mer

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer