• Hem
  • Kampanjer
  • Oddsboost inför Europa League-finalen - nu till 9.50 x pengarna!
Leverkusen Europa League final
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Oddsboost inför Europa League-finalen - nu till 9.50 x pengarna!

Europa League 22 maj 2024

FOTBOLL. Onsdagskvällen har en Europa League-final att erbjuda och denna tar plats på Aviva Stadium i Dublin. Atalanta ställs mot Bayer Leverkusen i en direkt avgörande match och inför avspark har Hajper tagit fram en oddsboost till hela 9.50 x pengarna som bygger på mål, hörnor och seger för Leverkusen!

Skapa konto och hämta bonus

Hajper

100% upp till 500 SEK

Med SBTech som oddsleverantör tillkommer ett brett utbud av marknader hos Hajper. Här får man unika odds, bra och snabb support och det är enkelt att registrera ett nytt konto för att hämta bonusen. Testa dem idag och nyttja kampanjen inför Europa League-finalen!

Hämta bonus från Hajper

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!

För att ta del av det förhöjda oddset (oddsboosten) inför Europa League-finalen i Dublin är allt man behöver ett konto hos Hajper. Vi går igenom tre enkla steg för att du ska kunna ta del av kampanjen. 

Så här gör du för att nyttja oddsboosten 🚀

  1. Klicka på "Gå till kampanj" & skapa konto eller spela med ditt befintliga
  2. Klicka på "Odds Boosts" under Snabblänkar på startsidan & välj "Odds Boost Plus - Europa League Final | Atalanta vs Leverkusen | Leverkusen vinner, över 2.5 mål & över 10.5 hörnor (90 min)" till 9.50 x pengarna< (tidigare odds ca 6.80)
  3. Klar!

Läs mer om Europa League-finalen

Europa League pokalen

Finaldags i Europa League - här är oddsen inför Atalanta - Bayer Leverkusen

Europa League 20 maj 2024

FOTBOLL. Onsdag 22 maj spelas finalen av Europa League och det på Aviva Stadium i Dublin. Lagen som gör upp om pokalen på plats är Atalanta och Bayer Leverkusen. Vi har synat ... Läs mer