Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen…
  • Hem
  • Nyheter
  • Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"
Masked Singer TV4 Trollkarlen
Nyhet

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om detta här.

Masked Singer rullar vidare i TV4 och när ledtrådar som att vara rörlig och tidigare spelat i AIK är det flera som varit inne på att Trollkarlen mycket väl kan vara Bettingstugans spelläggare och VM-bronshjälte Anders Limpar. Exempelvis Måns Zelmerlöw som dock även var inne på J-O Waldner:

- Det var ju två olika skedar, en svart och en gul, det är ju AIK:s färger. Då tänker man direkt, vad har vi för spelare som spelade i AIK förr i tiden? Anders Limpar spelade i AIK 98 typ

Anders Limpar duckar frågan när han blir konfronterad i Uppsnack Stryktipset i veckan.

- Jag får tyvärr inte säga något enligt kontrakt och avtal. Det kan mycket väl vara jag eller inte jag. När allt är klart vet ni!

Vi kanske får se dig ikväll forsätter panelen utfrågningen och Anders svarar kryptiskt

- Längden är ju bra på trollkarlen. Så det passar ju bra. Ikväll sjunger jag nog bra med. Håll utkik efter felsteg i sändningen.

Det är klart det är Anders! 

- Det är klart det är Anders! Tror Sanel som sitter med i panelen och tycker sig se dräkten i sändningen i Limpars video.

Skarmavbild 2022 05 13 kl 14 36 21

I Uppsnack Stryktipset pratar Anders Limpar om att han kan vinna trippeln i år också.

- Det går bra nu. Vi blev årets digitala ombud, Cremonese gick upp och så kanske jag kan vinna Masked Singer också. Trippeln är nära!

Masked Singer går att se på TV4 ikväll kl 20:00. Kanske alltså med Anders i huvudrollen!

Ledtrådar om Trollkarlen
  • ”Jag ser mig som en lagkapten, någon som ser till att alla har samma mål, även om vägen är viktigast. Jag bestämde mig tidigt för vad jag vill göra i livet, och tränade redan som litet barn flera gånger i veckan för att komma dit. Men inte till vilken allmän förening som helst.”
  • ”Jag kände att jag äntligen passade in, trots en viss brytning, eller tack vare den. Tänk om jag anat då att jag skulle få spela internationellt, och till och med på en av mina stora idolers hemmaarenor.”
  • ”Min dröm med den här tävlingen är att få visa en sida som inte alla har sett av mig. Att jag får visa framfötterna, utan att använda fötterna. Och såklart hoppas jag också att ni kommer bli helt förtrollade, och tro på det ni ser.”
  • "Mitt liv har gett mig en och annan tackling"

Fler spelnyheter & kampanjer

Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer