• Hem
  • Nyheter
  • Behar Hajra inför Europatipset med 4 miljoner i jackpot: "Milan vet vi kan sätta käppar i hjulet för alla"
Behar infor Europa V10
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Behar Hajra inför Europatipset med 4 miljoner i jackpot: "Milan vet vi kan sätta käppar i hjulet för alla"

Fotboll 9 mars 2024

FOTBOLL. Vi avslutar veckan med Europatipset som tar plats under söndagen och här är det jackpot att se fram emot. I potten ligger fyra miljoner kronor och för att få lägga vantarna på dem gäller det att identifiera pålitliga spikar, men även skrällar som inte får missas! Vi har pratat om kupongen som komma skall med spelproffset Behar Hajra och så här tänker han inför omgången.

Betta på Europatipset

Svenska Spel Sport & Casino


Inför Europatipset med Behar Hajra

Behar, vi har en högintressant kupong framför oss på Europatipset där det är en salig mix av ligor. Är det här en kupong du föredrar?
- Absolut, kupongen ser intressant ut. Det är en bra mix av olika ligor, ett par riktigt fina toppmatcher, och dessutom lite svensk fotboll.

"En klurig kupong, men intressant och rolig"

Fyra miljoner kronor ligger det i jackpotten den här omgången, hur tänker du inför dina drag?
- Tanken är alltid att försöka pricka några underdogs självklart, men å andra sidan har vi en kupong med väldigt många jämna matcher som kan sluta precis hur som helst. Jag ser inte så många självklara spikar direkt. En klurig kupong, men intressant och rolig helt enkelt.

Redan i match ett bjuds vi på ett högintressant möte från Premier League och det i mötet mellan Liverpool - Manchester City på Anfield. Svårt att inte prata om den matchen, så hur tänker du inför den?
- En match som potentiellt kan vara avgörande för titeln. Att möta Liverpool på Anfield är alltid en utmaning, men om det är ett lag som kan klara det, så är det definitivt Manchester City. Samtidigt vet vi alla att Klopp är Guardiolas största mardröm, så det blir otroligt spännande. En helgardering härifrån är nog ingen dum idé.

Match ett Europatipset v10

Kupongens bästa spik, är det West Ham som ställs mot Burnley på hemmaplan eller AC Milan som leker fotboll just nu och för dem väntar Empoli, även det hemma... Hur tänker du där?
- Jag skulle inte säga West Ham; de spelade trots allt i Europa League tidigare den här veckan och fick kämpa stenhårt borta i Tyskland. Milan vet vi kan sätta käppar i hjulet för alla, och det var väl inte så länge sedan vi alla föll på dem och jag tror det var i Europa League om jag minns rätt. Hur som helst så borde Milan ändå klara av den här uppgiften.

"Burnley är inte bra, det vet vi alla"

... och om vi vänder på frågan och letar skrällar istället då, vilka matcher och lag lyfter du fram då?
- Om man är ute efter en skräll så tror jag, som tidigare nämnt, att West Ham-matchen kan vara ett bra alternativ. Burnley är inte bra, det vet vi alla, men West Ham har heller inte varit i toppform på ganska länge nu trots några vinster nyligen. Dessutom, som tidigare nämnt, Europa League-spel i torsdags, och det kan självklart ha stor betydelse. Sedan tycker jag att man ska vara försiktig med Bilbao. Las Palmas är ett lag som sällan blir överkört på hemmaplan.

Match 3 Europa v10

Du kör även andelar hos oss på Bettingstugan via Direkten Ryd. Hur tänker du gällande dina spelförslag där?
- Jag kör oftast 2-3 system, ett par mindre och ett lite större. Man försöker självklart sikta på en större utdelning och därför får man vara lite extra försiktig med spikarna så att de inte landar på de största favoriterna, utan istället försöka hitta ett bra värde.

Lycka till i jakten på 13 rätt!
- Tack så mycket!

Spela tillsammans med oss på Bettingstugan.se

Andelsspel ny bettingstugan

Klicka på bilden för att spela tillsammans med Bettingstugan.se och våra spelläggare.

Sportbonus:

Spela på Sveriges största spelbolag!

Omsättningskrav: x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: