Bundesligan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bethard sänder Bundesliga 17/18

Bundesliga 25 augusti 2017

Eftersom inget TV-bolag valt att köpa rättigheterna för Bundesliga har Bethard tagit saken i sina egna händer. Säsongen 17/18 kommer Bethard sända matcher från samtliga omgångar i den tyska högstaligan.

Bethard

Bethard - Räddaren i nöden

Intresset för Bundesliga i Sverige är stort. Trots det har inget svenskt TV-bolag valt att sända Bundesliga säsongen 17/18. Räddaren i nöden är Bethard som efter stort intresse valt att omfamna Bundesliga. Säsongen 17/18 kommer du kunna följa matcher från samtliga omgångar i den tyska högstaligan hos Bethard. Oavsett om du vill se matcherna i spelintresse eller vill kunna följa ditt favoritlag står Bethard till din tjänst. 

Så här gör du för att kolla på Bundesliga hos Bethard

  • Logga in eller skapa ett konto hos Bethard
  • Se till att du har pengar på ditt konto
  • Du måste befinna dig i Sverige

Det är kraven för att du ska kunna följa den tyska högstaligan hos Bethard. Jämför du med TV-bolagens priser är detta otroligt generöst av spelbolaget. Du kommer kunna följa Bundesliga i direktsändning oavsett var i Sverige du befinner dig. Det enda du behöver är en mobil, dator eller en surfplatta och ett konto hos Bethard. Missa inte chansen att följa en av världens största fotbollsligor!

Mer livestreaming hos Bethard

Inte nog med att du kommer kunna följa Bundesliga hos Bethard så har spelbolaget ett stort utbud för livestreaming av sport. Nedanför har du ett smakprov på vilka sporter och ligor du kan följa i direktsändning hos Bethard kommande säsong.

  • Bundesliga 1 och 2
  • Copa del Rey
  • KHL
  • CHL
  • Tennis, Pingis, Volleyboll mm.

Alla matcher som direktsänds hos Bethard har en Play-symbol bredvid sig. Det finns också en tidtabell tillgänglig så att du kan planera i förväg vilka matcher du ska kolla på hos Bethard.

För mer information om Bethards nya satsning på livestreaming och Bundesliga finns att läsa på bethard.com.