• Hem
 • Nyheter
 • Bettingstugans experter inför säsongen: MFF vinner SM-guld
Lennart Johanssons pokal Allsvenskan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugans experter inför säsongen: MFF vinner SM-guld

Allsvenskan 26 mars 2024

FOTBOLL. På lördag sparkar vi igång Allsvenskan 2024 och förutsättningarna inför årets säsong är höga. Dels för att vi har ett 100-årsjubileum att se fram emot, men också för att vi har många frågor som vi ser fram emot att få besvarade. Vi har tagit tempen inför premiären genom att ställa några av våra experter mot väggen och här får ni läsa vad Jonas Weimer, Jonas Harrysson & Johan Videll tror om säsongen som komma skall.

Fem bästa spelbolagen med odds på Allsvenskan 2024

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 1000 SEK

Bettingstugans experter inför Allsvenskan 2024

Jonas Weimer: "MFF gör ett bättre 2024 än 2023"
Jonas Weimer

Jonas Weimer

1. Vilket lag vinner SM-guld?
- Malmö FF. Starkast trupp. Bredast trupp. Rydström har fått jobba ett år nu och implementerat sin spelidé. Jag tror på ett ännu bättre 2024 och då var man redan bäst 2023.

2. Vilka lag åker ur?
- Enklast blir att säga nykomlingarna Västerås och GAIS. Även om det inte är vilka nykomlingar som helst så är det alltid svårt att hänga kvar. Man behöver spetsa truppen rejält och även få upp matchtempot. Jag tycker många klubbar ligger bra i fas redan så det kan bli en tuff start för våra nykomlingar.

3. Vem blir årets skyttekung?

- Pittas i AIK tror jag har en riktigt bra chans att vinna i år. Han är omgiven av mer passningsskickliga spelare i år och mycket går ut på att sätta upp lägen för honom. Snabb i djupled men även bra på huvudet. Sen är AIK ett defensivt starkt lag så det är inte säkert vi får se den här explosionen från AIK riktigt. Men blir han kvar tror jag det kan bli 20+ i år.

4. Vilket lag blir årets positiva överraskning?

- Jag får säga Brommapojkarna här. De hamnade på kvalplats förra året men jag tror de kan hamna klart mycket bättre i år. De har en spännande trupp, en spännande tränare och mycket som talar för dem. Kanske kan de hamna på den övre halvan till och med.

5. Vilket lag blir årets flopp?

- Sett till vad man investerat och den tro som finns i klubben så kan mycket väl Hammarby bli årets flopp. De ska vara ett lag för topp 3 men har inte alls fått till det under försäsongen. I Allsvenskan har man inte råd att inleda dåligt, då hamnar man för långt efter och kan mycket väl få hög press på sig från supportrar och ledning. Kan Hammarby bli årets AIK/Göteborg? Inte omöjligt.

Ioannis Pittas AIK

Ioannis Pittas är en tänkbar skyttekung i Allsvenskan 2024 enligt Jonas Weimer.

Odds på Jonas Weimers tips om Allsvenskan 2024

 • Malmö FF att vinna SM-guld

  1.80

 • Ioannis Pittas att bli årets skyttekung

  7.50

 • Kombo: Malmö FF vinner SM-guld & Ioannis Pittas blir skyttekung

  15.00

Jonas Harrysson: "Malmö FF är helt enkelt för bra och vinner igen"
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

1. Vilka vinner SM-guld?
- ”Tyvärr” inget snack i år. Bästa laget och bredast trupp, samt mycket bra tränare i form av min gamla lagkamrat och spelare Henrik Rydström. Malmö FF är helt enkelt för bra i år och vinner igen.

2. Vilka lag åker ur?
- Lätt att alltid gå på att nykomlingarna åker ur men jag tror GAIS klarar sig från nedflyttning och jag tippar att Västerås och Brommapojkarna är de lag som trillar ut.

3. Vem blir årets skyttekung?
- Som straffskytt och forward i ”bästa laget” så är det mycket som talar för Isaac Kiese Thelin i Malmö FF vinner det.

4. Vilket lag blir årets positiva överraskning?
- Kanske inte så överraskande på förhand men AIK kommer ju komma mycket bättre än förra årets elfte placering. Jag tror att man är med och slåss om Europaplatserna denna säsong.

5. Vilket lag blir årets flopp?
- Man var så nära guldet förra året men i år kommer inte Elfsborg vara i närheten av topp 2-3 gissar jag. Tror även Kalmar kommer ha svårt att återupprepa sin sjätteplats så något av de lagen ”floppar”

Isaac Kiese Thelin

Harrysson tror på MFF och lägger till Isaac Kiese Thelin som skyttekung, vilket går att spela till 4.50 gånger pengarna.

Odds på Jonas Harryssons tips om Allsvenskan 2024

 • Malmö FF att vinna SM-guld

  1.80

 • Isaac Kiese Thelin att bli årets skyttekung

  3.50

 • Kombo: Malmö FF vinner SM-guld & Isaac Kiese Thelin blir skyttekung

  4.50

Johan Videll: "Kittlande odds på Hümmet"
Johan Videll

Johan Videll

1. Vilka vinner SM-guld?
- Jag håller med både Weimer och Harrysson om att MFF ska ta hem det. De har allt som ska behövas och dessutom en fet plånbok för att stärka truppen vid behov, men bara för att sticka ut i sammanhanget säger jag Djurgården!

2. Vilka lag åker ur?
- En nykomling klarar sig i snitt enligt statistiken och jag tror det blir GAIS, så ett av lagen som åker ur är den andra nykomlingen, det vill säga Västerås - och de får sällskap av... Halmstads BK.

3. Vem blir årets skyttekung?
- Ska DIF ta upp kampen med MFF på riktigt behöver de en forward av rang. Kan Hümmet vara den anfallaren? Den som lever får se, men 10.00 gånger pengen på att nyförvärvet från Kalmar som gjorde nio mål där i fjol får det att lossna i huvudstaden är ett kittlande odds!

4. Vilket lag blir årets positiva överraskning?
- Backar vi bandet och spanar på fjolåret så hamnade IFK Värnamo på en femteplats, det var riktigt otippat tycker jag och därför ska det bli intressant att se hur de presterar i år, men ett annat lag som jag tror kommer överraska på många är GAIS. De känns riktigt spännande och då många verkar se dem som ett givet bottenlag så ser jag dem istället som ett potentiellt skrällgäng!

5. Vilket lag blir årets flopp?
- Om MFF bommar guldet så kan det vara en flopp på sätt och vis, men förutom dem så tror jag även att IFK Göteborg kommer ha det ungefär lika kämpigt som i fjol och kanske till och med tuffare? Lyckas de hålla sig ifrån den yttersta bottenstriden eller är det kanske dem som gör Västerås sällskap till Superettan? Den som lever får se!

Deniz Hummet i Djurgardens IF

Hümmet levererade nio mål i Kalmar FF i fjol, kan han ta än större kliv och bli Djurgårdens guldklimp?

Odds på Jonas Harryssons tips om Allsvenskan 2024

 • Djurgårdens IF att vinna SM-guld

  8.00

 • Deniz Hümmet att bli årets skyttekung

  10.00

 • Kombo: Djurgårdens IF vinner SM-guld & Deniz Hümmet blir skyttekung

  21.00

Läs mer om Allsvenskan 2024

Allsvenskan hornflagga loggo

Hämta 100 kr gratisspel inför Allsvenskan 2024

Allsvenskan 23 mars 2024

FOTBOLL. Om exakt en vecka sparkar Allsvenskan 2024 igång. Lagom till denna efterlängtade seriepremiär finns chansen att hämta ett gratisspel från spelbolaget Casumo på 100 kronor ... Läs mer

Maljubel Malmo FF

Vem blir skyttekung i Allsvenskan 2024? Oddsen säger sitt!

Allsvenskan 14 mars 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 är snart igång, men innan festen kan börja ska vi gå igenom oddsen på vem och vilka som är favoriter till att ta hem titeln "årets skyttekung". Här finns ... Läs mer

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: