• Hem
  • Nyheter
  • UPPDATERAD: Vem blir skyttekung i Allsvenskan 2024? Oddsen säger sitt!
Maljubel Malmo FF
Nyhet

Bild från Bildbyrån

UPPDATERAD: Vem blir skyttekung i Allsvenskan 2024? Oddsen säger sitt!

Allsvenskan 31 maj 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 är snart igång, men innan festen kan börja ska vi gå igenom oddsen på vem och vilka som är favoriter till att ta hem titeln "årets skyttekung". Här finns det några odds som lockar mer än andra och dem ska vi gå igenom nu!

Oddslistorna i den här nyheten är uppdaterade 2024-05-31 kl 07:00.

SKYTTELIGA ODDS ALLSVENSKAN 2024

Frågor och svar gällande tidigare allsvenska skyttekungar

Vem tog hem utmärkelsen som allsvensk skyttekung senast?

I fjol var det Malmö FF-spelaren Isaac Kiese Thelin som tog hem utmärkelsen med sina 16 mål i MFF-tröjan. 

Vem har vunnit titeln som allsvensk skyttekung flest gånger?

Spelaren som vunnit utmärkelsen som allsvensk skyttekung flest gånger är Gunnar Nordahl som lyckats bäst vid fyra tillfällen med spel för Degerfors IF och IFK Norrköping.

Hur många mål krävs det under en säsong för att vinna priset?

2023 var det som sagt Isaac Kiese Thelin som tog hem priset med 16 mål under säsongen. 2022 var det det 22 mål och då gick priset också till Alexander Jeremejeff  i BK Häcken som även vann SM-guld och 2021 gjorde Samuel Adegbenro 17 mål för IFK Norrköping.

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

VINNARE AV SKYTTELIGAN I ALLSVENSKAN 2024

Det har (snart) blivit dags för allsvensk fotboll igen och den här säsongen är efterlängtad. Dels för att det är 100-årsjubileum som väntar, men också för att vi har en högintressant säsong att följa där det känns öppet mellan några lag i toppen, men framförallt i botten.

För att vinna SM-guld behöver man ha anfallare som levererar av högsta klass och i topplagen finns i regel de bästa spelarna så att lag som Malmö FF och Djurgårdens IF har kandidater högt upp på oddslistorna är ingen överraskning.

Kiese Thelin kan ta hem titeln för andra året i rad

I fjol var det Malmö FF som vann SM-guld och Skånelaget fick också se sin anfallare i Isaac Kiese Thelin ta hem priset som allsvensk skyttekung. Samma anfallare är i år igen favorit till priset och har således chans att bli skyttekung för andra året i rad då även MFF spås vara ett lag som slåss om SM-guldet. 

Malmo F Fs Isaac Kiese Thelin

Kiese Thelin som allsvensk skyttekung 2024 hittar vi till oddset 3.50.

De är tänkbara utmanare - sett till oddsen!

Isaac Kiese Thelin är alltså favorittippad enligt spelbolagen och konstigt vore om inte med tanke på den säsong han och MFF hade i fjol. 

Frågan inför årets säsong är dock om MFF lever upp till de höga förväntningarna? Att vinna SM-guld två år i rad är ingen baggis och inte heller att vinna pris som allsvensk skyttekung!

Topp fem utmanare till Kiese Thelin i kampen om allsvensk skyttekung

BETTINGSTUGANS EXPERT TIPPAR
Johan Videll

Johan Videll

Malmö FF och Djurgården, det är lagen som slåss om SM-guldet tror jag och det är jag inte ensam om. Dessa båda storstadslag har störst plånböcker och de har också trupper därefter.

Sett till vad DIF fått in i Deniz Hümmet så är det ett spännande namn i huvudstaden, men även Hammarby har en vass anfallare i Jusef Erabi och att någon av dem två tar titeln till hela 10.00 gånger pengen är såklart lockande, men det är svårt att inte nypa ett spel på Isaac Kiese Thelin också då han trots allt står i 3.50.

FLER NYHETER OM ALLSVENSKAN 2024

Malmo FF tranare Henrik Rydstrom

Går MFF obesegrade genom Allsvenskan 2024? Nu finns det (skyhögt)odds på det!

Allsvenskan 29 februari 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 närmar sig med stormsteg och spelbolagen laddar inför säsongen de också. Vissa mer än andra och ett som sticker ut lite just nu är Unibet som tagit fram ... Läs mer

BB230514 JO056

Långtidsspel inför Allsvenskan 2024: Odds på bäst i väst & Stockholm!

Allsvenskan 24 januari 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 smyger sig allt närmare. Sista helgen i mars är det premiärdags och innan säsongen drar igång är det lägligt att spana in några av de långtidsspel ... Läs mer

Stefan Rehn infor Allsvenskan 2024

Stefan Rehn: "Nykomlingarna kommer klara sig bra"

Allsvenskan 21 februari 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 är snart bara en månad bort och uppladdningen inför årets säsong är redan igång runt om i landet. Här på Bettingstugan ska vi också starta nedräkningen ... Läs mer

BB230813 MI019

Allsvenskan 2024: Odds & spelschema för premiären

Allsvenskan 15 december 2023

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 sparkar igång den 30 mars och under fredagen kom spelschemat för hela säsongen ut. I den här nyheten presenterar vi hur premiäromgången spelas och vi går ... Läs mer