• Hem
  • Nyheter
  • Dags för blågult i EM - hur stort vinner Sverige?
Jim Gottfridsson
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Dags för blågult i EM - hur stort vinner Sverige?

Handboll 10 januari 2024

HANDBOLL. Det är dags för de regerande mästarna att göra EM-premiär, det vill säga Sverige! I premiären väntar Bosnien-Hercegovina på tysk mark där mästerskapet går av stapeln och frågan är inte om Sverige vinner, utan hur stor segern blir...?

Betta på handbolls-EM 2024

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


🤾‍♂️ Viktigt med en bra start!

Sverige kliver in i detta handbolls-EM i Tyskland som en av guldkandidaterna och är dessutom regerande Europamästare, så Sverige är det lag många nationer vill slå.

Pressen inför mästerskapet ligger dock på Danmark som är favorit till att ta guldet, men det finns som sagt utmanare och bland dem ska Sverige nämnas som en tänkbar guldkandidat. 

Andreas Palicka

Andreas Palicka - en målvakt som inte bara räddar bollar, utan som också kan göra mål!

Tre spelbolag med odds på handbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 1000 SEK

  3. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

I premiären för detta blågula landslag väntar Bosnien-Hercegovina och inför avkast i denna EM-premiär är Sverige skyhöga favoriter och frågan är knappast om Sverige vinner, utan snarare hur stor segern blir.

Då man får med sig poäng och mål inför nästa runda som väntar efter det första gruppspelet är det av stort värde att inleda mästerskapet bra och då det är ett enklare motstånd som väntar på pappret är det också ett gyllene läge för Sverige att få igång spetsspelarna direkt.

Speltips från Bettingstugan inför EM-premiären

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
11 jan.
20:30
Sverige - Bosnien-Hercegovina
Handboll
Bet: Sverige över 34.5 mål
 

Matchodds inför Sverige - Bosnien-Hercegovina

Läs även

BB221222 JL001

De vinner handbolls-EM enligt oddsen

Handboll 7 januari 2024

HANDBOLL. Europamästerskapet i handboll för herrar 2024 kommer att vara det 16:e i ordningen och arrangeras mellan 10–28 januari 2024 i Tyskland. Sverige är regerande mästare, men ... Läs mer

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod