• Hem
  • Nyheter
  • De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!
Champions league final
Nyhet

Bild från Bildbyrån

De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

Champions League 6 december 2021

Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina odds gå upp mycket medan andra lag har fått se sina odds falla. Vi tar tempen på de nya uppdaterade oddsen.

Vinnare - Champions League 21/22 odds

Vinnare Champions League

Slutspelet i Champions League närmar sig även om det är en omgång kvar av gruppspelet. Det är många lag som imponerat under gruppspelet som exempelvis Ajax och Bayern München. Men det är ett annat storlag som nu ses som favoriter - Manchester City. I Premier League har det hackat lite men imponerande matcher i gruppen gör att de ses som favoriter. PSG däremot har tappat lite och får numera ses som en underdog.

Höga odds på storlag 

Storlag som Barcelona, Juventus och Manchester United är i stort sett borträknade av spelbolagen men än är inget över. Lagen ska spela om det och med tanke på hur upplägget med utslagsrundorna ser ut kan det vara intressant att även titta på några högre odds. Tyvärr för svensk del så har Malmö FF fått lämna turneringen. En betydelselös match återstår innan våra svenska mästare får satsa på en försäsong istället.

Bettingstugan analyserar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det är inga konstigheter egentligen. PSG med sina nyförvärv var tippade att vinna inför turneringen men jag tycker vi har fått se en fingervisning om styrkeförhållandena i dubbelmötet med Man City. City har ägt matcherna och skapat mängder, medan PSG fått satsa mer på kontringar. City känns helt enkelt som ett mer komplett lag från försvar till anfall och är de naturliga favoriterna till att ta hem turneringen.

Utmanare finns förstås och jag skulle nog ranka Bayern München som det största hotet mot City. De pulveriserar allt just nu även om gruppen kanske var lite lättare. En rolig chanspeng skulle kunna vara på Liverpool även om oddset gått ner på Klopps mannar. Salah ser bättre ut än någonsin och konkurrensen Jota / Firminho har gjort att båda steppat upp. Liverpool ska absolut inte räknas bort till 6.50 x pengarna.

Champions League

Läs allt om Champions League i vår guide

FAQ - Champions League vinnare 2021/2022

✅ Vem är favorit att vinna Champions League 2021/2022?

Just nu är Man City favoriter till ett odds av 4 x pengarna hos Betway. Men det finns flera lag som skuggar bakom.

Spana in samtliga odds från Betway

✅ Vem är favorit att vinna skytteligan i Champions League 2021/2022?

Just nu är Lewandowski favoriter till ett odds av 1.33 x pengarna hos Unibet. Bakom honom finns spelare som Salah, Ronaldo och Messi. Eller kan det bli en skrällseger från Ajax Sebastien Haller?

Spana in samtliga odds från Unibet

✅ Vilket odds har Malmö att vinna Champions League 2021/2022?

Malmö har tyvärr lyckats spelas sig ur turneringen och kommer inte till slutspel i Champions League 2021/2022.

Spana in samtliga odds från Betway

✅ Vilket odds rekommenderar Bettingstugan att man ska spela på?

Det är fortfarande tidigt in i turneringen men visst är det så att City imponerar rejält! Vill man ha ett lite högre odds är både Bayern och Liverpool spelbara utmanare.

Spana in samtliga odds från Betway