Bästa Kampanjer & Bonusar » Champions League 2019/20
Championsleague Small

Kampanjer
till Champions League

Champions League pågår från den 19 juni 2018 till den 1 juni 2019 och under denna period kommer spelbolagen pumpa ut olika kampanjer i samband med CL-matcherna. Hos oss hittar ni dom allra bästa kampanjerna!

Vanliga frågor om kampanjer för Champions League 2019/2020

Det kan vara väldigt givande att studera de kampanjer som kommer till Champions League-matcherna från vår hemsida. Ofta kan man hitta väldigt trevliga oddsbonusar, riskfria spel eller förhöja odds att ta del av. Spelbolagen tenderar att utnyttja större matcher, likt Champions League, för att promota sig själva och det är förstås ett gyllene läge att som spelare utnyttja lite extra.

🕵️ Hur hittar jag era kampanjer?

Kampanjerna kommer ut på vår hemsida med regelbundna mellanrum. Antingen på förstasidan högst upp där vi placerar de senaste fem nyheterna. Eller längre ner på hemsidan där våra viktigaste nyheter ligger. Eller så får man klicka sig vidare till kategorin "nyheter".

🎁 Vad kan en kampanj innehålla?

Kampanjerna kan se väldigt olika ut beroende på matcher och bolag. Men oftast är det dessa typer av Champions League-kampanjer som dyker upp på sidan:

  • Förhöjda odds
  • Riskfritt spel
  • Tävlingar
  • Oddsboost

🤔 Hur ofta kommer det kampanjer till matcherna?

Det är väldigt olika och beror på hur spelbolagen väljer att promota sig själva och matcherna. Men vi brukar ha ca 3-7 kampanjer i veckan och ofta är det till de lite större matcherna.

🤷‍♂️ Hur gör jag för att ta del av en kampanj?

I varje nyhet om kampanjerna finns det beskrivet exakt hur man ska gå till väga för att ta del av erbjudandet.

Kampanjer för Champions League

Kampanjer till Champions League

Bettingsajterna erbjuder massvis med bra kampanjer i samband med Champions League-säsongen. Dom första kampanjerna brukar marknadsföras redan i kvalomgångarna till Champions League, då det är ett svenskt lag som deltar. Därefter fortsätter spelbolagen att pumpa ut bra kampanjer och bonusar för att locka över nya spelare samt behålla sina kunder.

Olika typer av bra Champions League kampanjer: 

  • Förhöjda odds
  • Riskfritt spel
  • Tävlingar

Förutom att erbjudas bra bonusar så har spelbolagen även börjat tävla ut olika typer av priser med allt från resor till pengavinster. Så se till att besök Bettingstugan när det börjar vankas match i Champions League, vi tar nämligen fram dom bästa kampanjerna till turneringen. 

Förhöjda odds på Champions League

På Bettingstugan kommer du kunna ta del av förhöjda odds till varje omgång av Champions League. Ett förhöjt odds eller oddsboost som det även kan kallas, betyder att spelbolaget i fråga höjer det vanliga oddset. Spelbolagen adderar oftast olika regler som du måste förhålla dig till för att kunna ta del av erbjudandet. 

Exempel:

Betfair erbjuder ett förhöjt odds till alla nya spelare på att Barcelona vinner mot Lyon. Istället för oddset 1.22 får alla som tar del av erbjudandet oddset 7x pengarna. 

Läs mer om Förhöjda odds

Riskfritt spel

Ytterligare en populär kampanj som spelbolagen använder sig av är att erbjuda sina nya spelare riskfria spel. Ett riskfritt spel innebär att du får tillbaka din insats om ditt spel spricker. Återigen så använder sig spelbolagen av olika regler som du måste förhålla dig till så se till att läs den finstilta texten innan du tar del av erbjudandet.

Exempel:

Alla nya spelare hos Betfair får placera ett spel för 450 på Betfair Exchange, spricker spelet så får du tillbaka 450 kr i kontanter!

Läs mer om Riskfritt spel

Förhöjda odds på Champions League

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer

250 kr gratis i Liverpool v Atletico Madrid

Champions League 10 mars 2020

ONSDAG - Liverpool tar emot Atletico Madrid i Champions Leagues returmöte. Betfair bjuder på 250 kronor till matchen genom sin populära spelbörs. Läs mer

Tävlingar på Champions League

Det har blivit allt vanligare att spelbolagen erbjuder sina spelare eller nya spelare chansen att delta i olika tävlingar. Priserna varierar men tenderar att vara biljetter till stormatcher, resor eller vinstpengar. Dessa tävlingar kommuniceras ut både på spelbolagets hemsida samt deras sociala kanaler som Facebook och Twitter. Upplägget på dom olika tävlingarna varierar men det kan t.ex. handla om att du ska tippa rätt målskytt i en Champions League-match eller att hur en match slutar. 

Exempel:

Anmäl dig till Betsafes kampanj och lägg ett bet för minst 1.50 så får du en lott som kan ta dig till finalen av Champions League.