Vinnare av Champions League 2021/22 » Odds och favoriter maj 2022
  • Hem
  • Nyheter
  • De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!
Chelsea Champions League 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som kan överaska och vilka lag som kommer falla bort. Här tar vi tempen på de lag som anses ha störst chans att vinna Champions League samt lite andra roliga odds att spana in.

Favoriter att vinna Champions League 2021/2022

De vinner Champions League 2021/2022

Det är kanske inte så konstigt att vi får lägst odds på PSG till årets turnering. Detta efter att man lyckats knyta till sig en rad fina spelare till en redan stark trupp. Den största värvningen var förstås Lionel Messi som förstås spetsar till laget. Bland utmanarna lyfter spelbolagen främst fram Man City, Bayern München och Chelsea. Tre starka lag som med en bra säsong kommer finnas med in i det sista.

Malmö FF får inte så stora chanser

Vårt svenska lag Malmö FF har inte så stort förtroende från spelbolagen. Av de 32 lagen som är med till gruppspelet rankas Malmö fjärde sist. Och vill man spela på Malmö får man hela 751 x pengarna. En rolig slant man inte ska räkna med att få tillbaka!

Messi PSG Champions League

Messis ankomst till PSG sänkte oddset till guld markant

Spela på Champions League 2021/2022

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
14 sep.
21:00
Lille - Wolfsburg
Champions League
Bet: X2 & u 3,5 mål
 
14 sep.
21:00
Chelsea - Zenit
Champions League
Bet: Chelsea -1,5 asian hcp
 
14 sep.
18:45
Young Boys - Manchester United
Champions League
Bet: Båda lagen gör mål
 

Odds för att vinna skytteligan i Champions League 2021/2022

Skytteligavinnare i Champions League 2021/2022

När det kommer till att vinna skytteligan i Champions League är det faktiskt en norrman i form av Erling Brut Haaland (6.00) som är favorit att vinna titeln. Detta trots att Dortmund inte nämns som någon riktig guldkandidat. Men Haaland kommer från en fin fjolårssäsong och ser ut att vara i sin livs form. Utmanare finns dock och det är en mängd stjärnanfallare som exempelvis Ronaldo (10.00) och Messi  (10.00) som brukar ta hem titeln. Men även Lewandowski (7.00) och Lukaku (12.00) nämns i förhandssnacket. 

Zlatan Ibrahimovic har lägst odds bland svenskarna

Vad gäller svenska spelare så är det lite dystert i toppen. Lägst odds har Zlatan Ibrahimovic till 101 x pengarna eller Emil Forsberg vars odds just nu är 151 x pengarna. Ingen av spelarna i Malmö FF finns med att spela på tyvärr.

Haaland Champions League 2021/2022

Haaland är ett fysiskt monster och står i lägst odds att vinna skytteligan i Champions League 2021/2022

Odds på Malmö FF i Champions League 2021/2022

Malmö i Champions League 2021/2022

Spelbolagen tror inte på vår svenska deltagare Malmö FF i denna turnering. Det är i och för sig inte så konstigt när man ser vilka lag som man ställs mot och vilka som finns med i denna turnering. Vill man kan man spela på Malmö att gå vidare från gruppen till 9 x pengarna. Då behöver man ha två av lagen Chelsea, Juventus eller Zenit bakom sig. 

Malmö Ludogrets

Malmö slår ur underläge

Bettingstugans expert tippar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det är förstås alltid svårt att tippa en turnering som pågår under en så lång tid. Mycket kan hända under vägen men jag tycker mig ändå ha hittat lite spelvärde i ett H2H målspel. Karim Benzema är Real Madrids stora målskytt och jag tycker man har fått en ganska lätt grupp med Sheriff, Shaktar och Inter. Här bör Benzema kunna göra en del mål. Benzama som har fått en kanonstart på säsongen och bland annat gjort 5 mål på 4 matcher i La Liga.

Han ställs mot Kylian Mbappé som visserligen fått en bra start på säsongen men där det finns många fler spelare som även de vill vara med i målprotokollet. Exempelvis Lionel Messi, Neymar och Icardi. Min känsla är att det kommer sprida ut sig lite mer. Även det faktum att man har en rätt tuff grupp med försvarsstyrka Man City, Leipzig och Club Brygge gör att jag går på Benzema här som även får slå straffarna.

2.10 hos Unibet

Spela på Malmö FF - Juventus

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
14 sep.
21:00
Malmö FF - Juventus
Champions League
Bet: Juventus -1AH
 

FAQ - Champions League vinnare 2021/2022

✅ Vem är favorit att vinna Champions League 2021/2022?

Just nu är PSG favoriter till ett odds av 4.33 x pengarna hos Betway. Men det finns flera lag som skuggar bakom.

Spana in samtliga odds från Betway

✅ Vem är favorit att vinna skytteligan i Champions League 2021/2022?

Just nu är Haaland favoriter till ett odds av 6 x pengarna hos Unibet. Bakom honom finns spelare som Messi, Ronaldo och Lewandowski till fina odds.

Spana in samtliga odds från Unibet

✅ Vilket odds har Malmö att vinna Champions League 2021/2022?

Malmö FF står just nu i 751 x pengarna att vinna Champions League 2021/2022.

Spana in samtliga odds från Betway

✅ Vilket odds rekommenderar Bettingstugan att man ska spela på?

Vår spelexpert Jonas Weimer har hittat spelvärde i att Karim Benzema gör fler mål i Champions League än Kylian Mbappe till oddset 2.10.

Spana in samtliga odds från Betway

Fler spelnyheter & kampanjer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 12 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 är snart här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom ... Läs mer