• Hem
  • Nyheter
  • En tredjedel av Superettan avklarad » Här är favoriterna att nå Allsvenskan just nu!
Degerfors fans jublar
Nyhet

Bild från Bildbyrån

En tredjedel av Superettan avklarad » Här är favoriterna att nå Allsvenskan just nu!

Superettan 12 juni 2024

FOTBOLL. Superettan är just nu på sommarlov och detta med en tredjedel avklarad då samtliga lag i serien står på elva omgångar spelade. Vi har synat oddsen på vilka som just nu är favoriter till att nå Allsvenskan 2025 och ger er en uppdaterad lista här och nu!

Betta på Superettan

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Tre skäl till att välja LeoVegas som spelbolag

  • + Bra odds
  • + Egen statistik i matcherna
  • + Stort gratisspel
Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Odds på vinnare av Superettan 2024

Landskrona BoIS har gått från underdogs till favoriter

Bettingstugan rapporterade om oddsen på vinnare av Superettan 2024 inför säsongen och i den oddslistan vi delade då var det Östers IF som agerade favoriter till att nå Allsvenskan 2025 som vinnare till 4.00 gånger insatsen och som tvåa uppifrån hade vi Örebro SK på 8.00 gånger pengarna, men ingen av de två klubbarna är favoriter nu.

BoIS har klättrat från mitten till toppen

Istället har vi Landskrona BoIS som favoriter till att vinna Superettan 2024 och detta skånelag var inför säsongen ett underdog-lag som hittades i mitten av oddslistan med ett vinnarodds på 15.00.

LÄS ÄVEN

Superettan hornflagga

Vilka vinner Superettan 2024? Så lyder oddsen!

Superettan 6 februari 2024

FOTBOLL. Superettan i Sverige sparkar igång sista helgen i mars och då vi nu är inne i februari kan man säga att det närmar sig med stormsteg! Spelbolagen har satt odds på vilka ... Läs mer

Tuff säsongsinledning för Varbergs BoIS

Några reflektioner som kan göras över säsongsinledningen hittills där vi alltså hunnit med elva omgångar av Superettan 2024 är att Varbergs BoIS inte haft det lätt att anpassa sig för spel i Superettan. 

Laget som i fjol trillade ur Allsvenskan är numera ett bottenlag även i Superettan. Tobias Linderoth som rekryterades av Varberg från Skövde AIK inför säsongen har en tuff uppgift framför sig, men han har såklart starka minnen från i fjol där han och hans förra klubb gjorde en storartad andra halva av säsongen.

Degerfors hänger med i toppen

Desto bättre går det för Degerfors IF, det andra laget från Allsvenskan 2023 som numera huserar i Superettan. Degerfors är tabelltvåa, fem poäng bakom Landskrona som alltså toppar tabellen och inför säsongen kunde man spela Degerfors som vinnare av Superettan till oddset 10.00 - numera står de i 4.50 och tror man oddslistan är det alltså Landskrona och Degerfors som slåss om direktplatsen till finrummet i svensk fotboll.

Degerfors IF firar mal Superettan 2024

Med elva matcher spelade är Degerfors Superettans målfarligaste lag, men de är trots det sex poäng bakom Landskrona som leder serien.

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod